Societatea de Senologie Integrata din Romania (SSIR)

 

Preocuparea Centrului Medical Gynecoland pentru studiul patologiei sanului (senologie/mastologie) si gasirea celor mai eficiente metode de diagnosticare si tratament ale cancerului de san, exista inca de la infiintarea primului Centru Integrat de Diagnostic si Tratament al Sanului din Romania, in anul 2009.

 

Ideea infiintarii Societatii de Senologie Integrata din Romania (SSIR) s-a nascut in urma Congresului de Senologie: "Managementul Diagnostic si Terapeutic al Tumorilor Mamare", organizat de catre Centrul Medical Gynecoland in anul 2012.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati site-ul: www.societateadesenologie.ro

 

Nou!! Modulul al II-lea al Cursului de Mastologie MANOSMED, "Benign Breast Pathology", ce va avea loc in perioada 28-30 Noiembrie 2013 in Marrakech, Maroc, va fi transmis live la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti (aula Magnum - aripa M). Afla mai multe, AICI.

 

 

 

 

Expertii nostri sunt pusi la curent cu ultimele noutati in domeniul "Senologie"

Cursul International de Mastologie MANOSMED (Asociatia de Mastologie de la Nordul si Sudul Mediteranei) al Universitatii Montpellier din Franta este recunoscut pe plan european ca un  instrument util in mana medicului in lupta impotriva cancerului de san.

  • In urma participarii la Cursul Manosmed - "Advanced and Metastatic Breast Cancer Science", ce a avut loc anul trecut, in Algeria, dr-ul Stoian Ioan a devenit membru al Comitetului Stiintific si Organizatoric al asociatiei MANOSMED.
  • Iata ca anul acesta, editia de primvara a Cursului International Manosmed "BREAST CANCER. FROM BASIC SCIENCE TO BASIC MANAGEMENT" va avea loc in Romania, in perioada 15-17 mai 2013. Click pentru detalii.