Impresii

 

2015 I 2014 I 2013 I 2012 I 2011 I 2010 I 2009 I 2008 I 2007

 

“Domnule doctor Stoian, multumesc din tot sufletul pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. Sunteti un mare medic si un mare om in acelasi timp, ceea ce pentru noi, pacientele, conteaza foarte mult. Ne-ati dat incredere, speranta, ne-ati tratat cu mare grija si intotdeauna ati stiut ce sa spuneti ca sa ne simtim mai bine.
Multumesc intregii echipe: doamnei dr. Vasile, domnului doctor anestezist si, nu in ultimul rand, doamnelor asistente. Nota maxima intregii echipe. Sa va dea Dumezeu sanatate si putere de munca. Voi recomanda cu mare drag aceasta clinica, tututor cunostintelor mele. Mult succes! Cu stima si respect,”

G. Angela
Bucuresti
24.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala, cu limfadenectomie

 

“Multumesc din tot sufletul si inima mea d-lui dr Jumuga Cristian pentru profesionalismul si bunatatea de care da dovada, am venit cu toata increderea in dansul si in echipa cu care lucreaza. Tot personalul se comporta cu foarte, foarte, foarte mult bun simt, bunatate si amabilitate, intelegere si multa caldura. Te simti ca acasa in aceasta clinica. Domnul dr. Jumuga Cristian a fost pentru mine ca un inger pazitor, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca, iar de personalul de aici, numai de bine. Multumesc.”

B. Mariana
Bucuresti
24.10.2014

Interventia efectuata: Conizatie col uterin

“Multumesc mult intregii echipe de profesionisti din aceasta clinica. Domnului dr. Stoian ii multumesc mult pentru caldura cu care m-a primit si rabdarea pe care a avut-o sa-mi explice tot ce se va intampla la interventia chirugicala. Speriata, am intrat in sala de operatie, unde privirea doamnei doctor Vasile si salutul d-lui dr. Stoian mi-au dat incredere si curaj. Mult respect si pentru dl. dr. anestezist Plesa, care a stat in permanenta langa noi. Am toata admiratia pentru acesti medici minunati si pentru echipa de asistente. Le doresc tuturor multa sanatate, putere de munca si succes in aceasta activitate minunata. Cu multa stima si respect,”

B. Eliana Catalina
Craiova
23.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Am venit la aceasta clinica printr-o recomandare de la doamna Neagu Ortansa, operata in luna iunie. Cu toate ca sunt obeza cu probleme cardiace, domnul doctor Stoian, impreuna cu doamna doctor Vasile si domnul doctor anestezist, au avut curajul sa imi faca aceasta operatie si astazi, dupa 3 zile, ma simt foarte bine.
Echipa de la Terapie Intensiva, asistentele sunt minunate, au o grija deosebita fata de pacineti. Ne-am simtit ca acasa, rasfatate. Multumesc din suflet intregii echipe. Dumnezeu sa va ajute. Cu stima,”

D. Victoria
Galati
23.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Va multumesc pentru tot ceea ce s-a facut in aceasta clinica si pentru grija cu care lucrati pentru oameni. Domnul Dumnezeu sa va dea sanatate si putere de munca. Personalul clinicii este foarte bine organizat, profesionist si dragut. Domnilor doctori Stoian si Jumuga multe multumiri si o mare apreciere pentru tot ceea ce faceti. Cu mult respect si recunostinta,”

A. Magdalena Mirela
Focasni
17.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Am venit la Clinica “Sf. Lucia” printr-o recomandare, sunt profund impresionata sde atentia cu care am fost inconjurata in aceasta clinica. Mii de multumiri din suflet domnului dr Stoian si d-lui dr. Jumuga, adevarati profesionisti.
Va multumesc din suflet si va urez numai bine, multa putere sa mergeti mai departe si Dumnezeu sa va ocroteasca harul cu care ati fost inzestrati. Va imbratisez cu drag,”

P. Luminita
Tecuci
17.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

”Multumesc din suflet dnei dr Macota si intregii sale echipe. M-am simtit foarte bine in acest spital intotdeauna si domnii doctori, dna. doctor, au avut intotdeauna o vorba buna de incurajare in momentele cele mai grele. Pot sa spun cu mana pe inima ca m-am simtit ca acasa. Spitalul este mic, insa domnii doctori isi dau toata silinta si depun niste eforturi supraomenesti pentru a trata bine toate pacientele si, asa cum eu am plecat foarte multumita de aici, cred ca asa au plecat si celelalte paciente.

De aceasta data mi s-a dovedit pentru prima oara ca si la noi, acolo unde sunt doctori care vor, se pot realiza niste conditii ca in strainatate; sa te trateze cu multa grija, caldura sufleteasca, respect si daruire. Statul ar trebui sa ii incurajeze mai mult pe acesti doctori, preucm si pe toti doctorii care vor sa schimbe in bine conditiile si tratamentele in spitale si nu sa le puna bete in roate.
Multumesc inca o data intregii echipe si mult succes in continuare si la mai bine, adica la o posibila extindere. Pentru ca multi oameni au nevoie de medici ca voi.”

S. Alina
Bucuresti
16.10.2014

Interventia efectuata: Miomectomie laparoscopica

 

”Multumesc frumos domnului doctor Stoian Ioan si intregii sale echipe. M-am simtit foarte bine in acest spital cam mic pentru eforturile deosebite pe care le depun acesti oameni. Este extraordinar felul in care te fac sa te simti in prezenta dansilor. Calmi, buni la suflet, ce mai... iti ofera caldura sufleteasca de care ai nevoie in aceste zile. Se poate si la noi si se adevereste. Tot inainte! Si inca o data multa sanatate tuturor, va doresc din suflet!”

B. Marcela
Bucuresti
16.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala, CPP (corectia chirurgicala a cistocelului si rectocelului)

”Multumesc din suflet domnului doctor Stoian Ioan si domnului doctor Jumuga Cristian. Am venit in aceasta clinica cu cea mai mare incredere si liniste. Am gasit aici tot ceea ce-i trebuie unui pacient. De asemenea, multumesc domnului doctor anestezist si doamnelor asistente. Cu mult respect,”

T. Maria Merisor
Giurgiu
16.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

”Multumesc din suflet acestor maini de aur si suflete nobile ca m-au scapat de o grea suferinta. Multumesc intregului personal pentru devotament. Ma bucur din suflet ca am ajuns pe mana acestor oameni minunati si devotati in totalitate meseriei dumnealor.
Cu stim si respect,”

S. Maria
Bucuresti
16.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

”Mii de multumiri d-lui dr Stoian pentru ca a creat o astfel de echipa de OAMENI, SPECIALISTI, PROFESIONISTI, in frunte cu dna dr Vasile Mirela, careia ii sunt profund recunoscatoare. Va multumesc pentru ca ati creat aceasta clinica pentru oameni ca mine, care urasc spitalele, dar am gasit de fapt un “hotel” unde pacientii se simt rasfatati, dar mai ales, luati in seama de catre tot personalul. Dumnezeu sa va binecuvanteze!”

B. Doinita-Corina
Targu-Jiu
10.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Doamna dr. Mirela Vasile, veti fi in rugaciunile mele vesnic, sunteti mai mult decat un medic de exceptie, cu calitati pentru care nu am sa pot sa va multumesc indeajuns.
Domnule dr. Plesa, am venit moarta de frica pentru interventia care avea sa urmeze, am avut mare incredere in dvs. pentru ca ati inteles ce simteam eu si ati fost un bun psiholog pentru mine. Tot ce mi-ati spus dvs. si dna dr a fost adevarat pas cu pas.  Va multumesc din suflet, si dvs. veti fi in rugaciunile mele alaturi de Monica, Cristina, Alina pentru care am mii de multumiri; sunt niste profesioniste in meseria pe care o fac si fac in acelasi timp si “pansamente sufletesti”.
Iertare daca am omis pe cineva. Se pare ca nu-mi ajunge doar o fila ca sa scriu tot ce as vrea. Multumiri si d-lui dr Stoian, care a stiut sa organizeze atat de bine aceasta clinica si sa aiba alaturi de dansul cei mai buni specialisti.
Va multumesc inca o data pentru tot si va urez succes in tot ceea ce faceti! Cea mai fricoasa pacienta,”

D. Mariana
Bucuresti
09.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala, pe cale laparoscopica

“Am venit la Gynecoland cu mare incredere in suflet si nu am fost dezamagita. O echipa medicala “super”, incepand cu dl dr Stoian, dna dr Vasile, dl dr. anestezit Plesa si terminand cu echipa de asistente: Monica, Alina, Cristina, etc.
Dovada de respect in actul medical pe care-l desfasoara din placere, nu din obligatie (ca in alte parti). Daca as putea, le-as pune pe aceste fete tinere sa dea lectii de conduita medicala si altora care se cred experti in actul medical, Multumesc, multumesc, multumesc!!! Respect din tot sufletul pentru Gynecoland.”

S. Florica
Buzau
06.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc d-lui dr Stoian si s-lui dr Jumuga pentrun profesionalismul de care au dat dovada si pentru atentia cu care m-au ingrijit. Sunteti doi oameni minunati ! Multumesc intregului personal auxiliar pentru ca m-a facut sa ma simt rasfatata ! Cu respect,”

C. Iulia
Bucuresti
06.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala, cu limfadenectomie pelvina

“Lectie de recunostinta! Ce poate fi mai frumos decat sa incepi o noua etapa a vietii sanatoasa si plina de speranta, datorita unor doctori exceptionali: dl. dr. Stoian Ioan si dl. dr. Jumuga Cristian. Multumesc domnilor doctori!!!

Domnule doctor Stoian, ati fost ingerul meu pazitor, mi-ati spus ca ma faceti bine si asa a fost. Felicitari pentru clinica Gynecoland, pentru conditiile excelente pe care mi le-ati oferit. Sunteti un om deosebit, care si-a dedicat viata profesiei si o faceti excelent!
Am ajuns la aceasta clinica informandu-ma pe forumuri ce doctor ar putea sa-mi rezolve problema ginecologica: fibrom uterin voluminos. Asadar, doamnelor, cele care sunteti acum in situatia mea: sunati acum pentru o programare! Merita!!
Multumesc echipei minunate de asistente!! Multumesc Gynecoland, multa putere de munca! Cu respect,”

D. Alina
Galati
04.10.2014

Interventia efectuata: Miomectomie

“Multumim, multumim din suflet d-lui dr Stoian I., d-lui dr Jumuga C. si intregului colectiv. Sunteti minunati! Cu mult respect si recunostinta,”

M. Adelina
Mangalia
03.10.2014

Interventia efectuata: Chistectomie laparoscopica, ERAD

“Am venit la Clinica “Sf. Lucia” la recomandarea fiului meu, mi-a garantat ca numai la aceasta clinica ma fac sanatoasa. A avut dreptate, dupa 3 zile de spitalizare am devenit sanatoasa si pot pleca acasa. Multumesc mult intregului colectiv.”

B. Georgeta
Braila
02.10.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc din suflet d-lui dr Jumuga si echipei de asistente. M-am simtit extraordinar de bine, am primit toata atentia necesara, chiar si mai mult. Doresc intregii echipe Gynecoland mult succes si multa sanatate. Va multumesc pentru tot!”

D. Ioana
Bucuresti
01.10.2014

Interventia efectuata: Chistectomie laparoscopica, ERAD

“O echipa de aur. Multumiri din suflet d-lui dr Stoian, d-lui dr Stoian Victor, Dnei dr. Vasile Mirela si, nu in ultimul rand, d-lui dr. anestezist pentru grija, atentia si increderea acordate. Aceleasi lucruri sunt valabile pentru intreg personalul clinicii.

“Cand treci printr-o perioada grea si te intrebi unde este Dumnezeu, aminteste-ti ca un profesor este intotdeauna tacut in timpul unui examen”
Dumnezeu sa va ajute sa faceti bine in continuare!”

S. Elena Ligia
Targoviste
25.09.2014

Interventia efectuata: Miomectomie

“Multumesc domnului profesor dr. Stoian Ion si intregului colectiv pentru profesionalism, caldura sufleteasca, blandete si grija cu care ne-au tratat. Totul a fost super bine si multumesc din suflet pentru tot. Cu stima si respect,”

R. Maria
Ploiesti
25.09.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc domnului doctor Stoian Ioan si intregii sale echipe pentru toata implicarea, ingrijirea si serviciile pline de profesionalism. Fiecare aspect personal si nevoie care ar fi putut aparea sau au aparut in aceasta perioada, si-au gasit raspunsul imediat prin grija si  prezenta tuturor celor care au facut parte din tot procesul, in aceasta clinica. Va multumesc!”

T. Raluca Monica
Bucuresti
25.09.2014

Interventia efectuata: Miomectomie

“Multumesc cu recunostinta intregului personal medical pentru ingrijirea si atentia acordate cu profesionalism si rabdare. Multumesc domnilor doctori pentru calitatea interventiei realizate, care mi-a redat posibilitatea continuarii activitatii in mod normal. Va multumimesc!”

M. Paraschiva Jana
Bucuresti
19.09.2014

Interventia efectuata: CA, CPP (corectia chirurgicala a cistocelului si rectocelului)

“Mii de multumiri pentru tot, d-lui Doctor Stoian si intregului colectiv. Nu am cuvinte care sa exprime intreaga mea recunostinta. Sa va dea Dumnezeu tuturor multa sanatate si sa aveti parte de multe bucurii pentru ca meritati din plin. Cu deosebit respect si mult drag!”

P. Irina Mihaela
Constanta
9.09.2014

Interventia efectuata: Anexectomie stanga, salpingectomie dreapta

“Va multumesc din suflet pentru modul in care m-ati tratat, ingrijit, “giugiulit”; m-ati facut sa ma simt ca o resfatata si sa trec foarte usor peste aceasta operatie. M-ati ingrijit cu profesionalism, dar si cu multa dragalasenie. Multumesc d-lui dr Stoian si intregii echipe!”

C. Maria-Magdalena
Oltenita
19.09.2014

Interventia efectuata: Histerectomie subtotala interanexiala

“Multumesc din suflet intregii echipe pentru grija pe care mi-a purtat-o si profesionalismul de care a dat dovada. Dar, in special, multumesc d-lui dr. Stoian si domnisoarei asistentei care mi-a facut internarea si externarea, care a fost extrem de draguta si care m-a ajutat sa trec mai usor prin aceasta experienta.

S. Laura
Londra
18.09.2014

Interventia efectuata: Chistectomie ovariana, labioreductie

“Am apelat cu toata increderea la serviciile clinicii Gynecoland, avand in vedere ca am cunoscut echipa de medici de mai multi ani. Toata consideratia, admiratia si multumirile mele si ale familiei pentru doctorul Stoian, un profesionist desavarsit, un datator de speranta, un OM.
Doresc intregului colectiv, in primul rand sanatate, succese in activitatea profesionala si nu numai si numai intamplari fericite! Voi recomanda, pe viitor, serviciile acestui colectiv tuturor celor care vor avea nevoie. Va iubesc pe toti! Cu mult drag,”

S. Elena-Mirela
Bucuresti
18.09.2014

Interventia efectuata: TOT

“Cuvintele sunt prea putine pentru a putea sublinia ceea ce simtim”

G.S. Camelia Diana
Bucuresti
12.09.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Nu as fi crezut ca o sa mai scriu inca o data in acest caiet despre cel mai deosebit OM si DOCTOR intalnit de mine si, din pacate, nu au fost putini, in cei 52 de ani de viata, in aceasta tara in care medicina este doar un job si nu o meserie, nu har, nu juramant si multa pasiune si daruire.
As putea gasi multe cuvinte mestesugite, dar acestea ar fi prea putine pentru a putea descrie ce simte un om bolnav cat timp sta in clincia (Gynecoland)“Sf. Lucia”. Asa ca doar o sa va spun ca un om si un profesionist desavarsit a adunat oameni speciali si daruiti, care ajuta cu zambetul pe buze pe cei pe care EL ii incearca prin boala. Va multumesc din suflet pentru tot!”

T. Camelia
Bucuresti
11.09.2014

​Interventia efectuata: Mestectomie cu limfadenectomie

“O echipa de AUR. Multumiri din tot sufletul,  dlui. dr. Stoian, dnei. dr. Vasile si, nu in ultimul rand, dlui dr. Plesa. Si, pentru ca echipa sa fie de platina, multumesc asistentelor Monita, Tantica, Alina, Cristina, asistentului Adi – Doamne, mi-as dori sa nu ratez pe cineva! – pentru rabdare, intelegere si profesionalismul de care au dat dovata.
In sfarsit.... ceva bun si pentru aceasta tara! Va multumesc inca o data si mult succes in continuare! Cu stima,”

D. Gratiela
Teleorman
11.09.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“In primul rand, multumesc domnului doctor Stoian si doamnei doctor Vasile pentru atentia acordata si profesionalismul de care au dat dovata, si intregii echipe. In al doilea rand, multumesc domnisoarelor asistente pentru ingrijiri si pentru amabilitate. Ma simt excelent! Sper sa ne auzim cu bine!! Cu drag,

T. Teodora Andra Maria
Giurgiu, 08.09.2014

​Interventia efectuata: Chistectomie si glanda Bartholin

“Ii multumesc domnului doctor Stoian si intregii echipe cu care a lucrat, pentur atentia acordata si profesionalismul de care au dat dovada. De asemenea, multumesc asistentelor ca au fost foarte atente si au facut tot posibilul sa nu ma simt ca intr-un spital. Mii de multumiri ! »

A. Teodora Floriana
Dambovita
05.09.2014

​Interventia efectuata: Neocolpopoeza

“In primul rand, vreau sa multumesc domnului doctor Jumuga pentru indepartarea lui «Timmy», cauzatorul de dureri. Multumecs personalului ce m-a tratat cu profesionalism si m-a facut sa ma simt ca acasa, intr-o atmosfera prietenoasa. Imi doresc sa va mai revad, dar nu in aceleasi circumstante.
Va urez mult succes in continuare si sa faceti sa iasa cat mai multi oameni fericiti din aceasta clinica. Cu drag si respect,”

S. Alexandra Gabriela
Constanta
05.09.2014

​Interventia efectuata: Ovarectomie laparoscopica

“Am ajuns la aceasta clinica printr-o recomandare. Venind aici am cunoscut pe dl doctor Stoian, un om si un profesionist adevarat. Toata viata mea medicala va sta in mainile dvs, dl dr. Cu mult respect, multumesc domnului doctor Jumuga si domnului doctor Anestezist. Multumesc domnisoarelor asistente, care sunt extrem de amabile, intelegatoare si cu multa caldura. Cu stima si respect,”

I. Georgeta
Caracal
08.08.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc pentru a doua oara domnului doctor Stoian Ion si bineinteles,domnului doctorrJumuga Cristian si asistentelor din aceasta clinica care sunt niste fete minunate. Multumesc inca o data intregului echipaj si domnilor doctori si va doresc multa sanatate si putere de munca. Cu mult drag si mult respect,”

G. Aurelia
Targoviste
08.08.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Doresc sa multumesc domnului doctor Jumuga Cristian pentru tot ce a facut pentru mine, atat din punct de vedere medical, cat si din punct de vedere uman. Acelasi lucruri sunt valabile pentru intreg personalul clinicii, cuvantul cheie fiind UMANITATEA.
Recomand cu incredere aceasta clinica, mai ales ca eu nu am avut tocmai o interventie usoara, dar cu rezultate foarte bune, o recuperare rapida si o stare despirit extraordinara. Multumesc din suflet si multa sanatate.”

P. Teodora Ileana
Bucuresti
07.08.2014

​Interventia efectuata: Mastectomie cu limfadenectomie

“Am venit la GYNECOLAND cu incredere, multa incredere, la recomandarea unei prietene. Plec cu multumire in suflet si cu intentie de a recomanda de fiecare data, la randul meu, aceasta clinica, acesta minunata echipa. Multumesc, domnule dr. Stoian, ca ati realizat aceasta oaza de binefacere, multumim ca existati.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, putere de munca, dvs. si intregii echipe. Sunteti un exemplu ca se poate si in aceasta tara, sa fii tratat cu respect si profesionalism si de aceea, sunt convinsa ca aveti sustinerea morala a tuturor pacientelor sa continuati pe acest drum. Mult succes! Cu respect,”

B. Ioana
Bucuresti
01.08.2014

​Interventia efectuata: corectia chirurgicala a cistocelului si rectocelului (CPP), histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc intregului personal pentru ingrijirea si atentia cuvenita. Multumesc din sufelt echipei de medici, in frunte cu domnul doctor Stoian Ioan, om cu suflet mare si profesionalism. Cu stima si respect,”

G. Gheorghita
Caracal
01.08.2014

​Interventia efectuata: ruptura veche de perineu (RVP), Kelly

“Profesionalism, respect, calitate, omenie, incredere... acestea ar fi o parte infima din cuvintele cu care as putea descrie acesti oameni minunati, aceasta echipa care demonstreaza tuturor ca se poate si altfel!
Cu respect si drag va urez in continuare mii de multumiri si va doresc numai bine si impliniri!!! Multumesc”

P. Andreea Elena
Bucuresti
01.08.2014

​Interventia efectuata: Chiostectomie si miomectomie

“Multumesc din suflet intregului personal din aceasta clinica, in frunte cu domnul doctor Stoian Ion, om cu suflet si mare blandete si profesionalism (dambovitean de-al meu). M-am simtit foarte bine si am fost tratata si respectata ca om, pacient de catre tot personalul. Le doresc multa sanatate si bucurii la toti; cuvintele de multumire din partea mea nu au limite. Recomand cu incredere si respect aceasta clinica, care m-a facut sa am incredere in viata, in mine, ca sunt un om sanatos.
Va doresc putere de munca si sa faceti multi oameni fericiti, inclusiv pe dumneavoastra, personalul acestui spital. Cu stima si respect, Constanta S.
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii. Va pup pe toti. Mulutmesc!!!

S. Constanta
Targoviste
31.07.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc intregului personal pentru ingrijirea si atentia acordate pe parcursul celor 3 zile de spitalizare. Inca o data, mii de multumiri d-lui dr Stoian pentru atentia acordata si nota 20 (douazeci), daca ar exista, o merita din plin. Multumesc tuturor!”

C. Maria
Bucuresti
31.07.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Ma bucur ca am ales aceasta clinica pentru rezolvarea problemelor mele medicale. Mi-a fost recomandat dl dr Stoian Ioan in alegerea pe care am facut-o, caruia ii voi purta un respect etern pentru faptul ca datorita lui “am inceput o noua viata”.
Un deosebit respect am si pentru echipa dumnealui, care aat dovada de mult profesionalism. De asemenei, felicitari pentru asistentele Monica si Oana, care au dat dovada de multa responsabilitate in actul profesional si m-au convins ca trebuie sa respect procedurile prescrise de dl dr. Stoian Ioan. Cu multa stima,”

C. Elena
Bucuresti
24.07.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Clinica Gynecoland mi-a fost recomandata de o fosta pacienta a d-lui dr Stoian. Ma bucur foarte mult ca am decis sa fac aceasta interventie chirurgicala aici. M-am simtit in siguranta, am fost tratata cu seriozitate, profesionalism, dar si cu multa grija si afectiune.
Multumesc intregii echipe de asistenti si, in special, Oanei si lui Adi. Multumesc din toata inima domnului doctor Stoian, domnului doctor Jumuga, precum si dr. anestezist pentru grija si atentia acordate.
Felicitari intregii echipe! Mult succes in continuare! Dumnezeu sa va binecuvanteze! Cu drag,”

S. Iuliana Mihaela
Bucuresti
24.07.2014

​Interventia efectuata: laparoscopie, cromopertubatie, visceroliza, miomoectomie laparoscopica, electrorezectie cu ansa diatermica (ERAD)

“Am ramas in minte cu imaginea celei mai frumoase echipe de medici si asietente pe care am intalnit-o vreodata. Multumiri domnului doctor Stoian pentru tot ce a facut pentru mine. Cu stima, »

A. Carmen Cristina
Bacau
24.07.2014

​Interventia efectuata: Sectorectomie mamara

“(Interventie chirurgicala san cu spitalizare) Sunt de ceva timp pacienta d-lui dr. Stoian si de aceea m-am adresat din nou dumnealui si din nou au facut alegerea cea mai buna. O persoana speciala, un om daruit de Dumnezeu pentru alti oameni.
Felicit echipa cu care lucreaza, oameni alesi dupa calitatea dumnealui. Le acrod tuturor nota 10 (sunt profesoara), iar d-lui dr infinite multumiri. Sa fie sanatos, pentru a beneficia si alte paciente de calitatatile extraordinare pe care le are. Cu stima”

R. Ecaterina Carmen
Bucuresti
24.07.2014

​Interventia efectuata: Sectorectomie mamara

“Am venit in aceasta clinicaa daramata de ideea de a nu putea face un copil si am plecat cu zambetul pe buze si cu speranta ca la un moment dat voi deveni mama. Dl. Dr. Stoian mi-a readus aceasta speranta in suflet prin caldura sufleteasca si prin tot suportul de care a dat dovada fata de situatia mea. Aceasta clinica, cu tot personalul ei (Oana, Monica, Adi si toti cei care ii ajuta) a fost cea mai frumoasa experienta medicala avuta.
Le multumesc din suflet tuturor pentru rabdare, devotament si pentru zambetul cu care ma trezeau in fiecare dimineata. Gynecoland reprezinta o echipa de oameni devotati, profesionisti si cu multa experienta, iar pentru acest fapt voi recomanda tuturor persoanelor cu astfel de probleme, acesta clinica. Va multumesc.”

D. Petruta-Ioana
Bucuresti
24.07.2014

​Interventia efectuata: Miomectomie

“Am venit in aceasta clinica cu o problema de sanatate destuld e grava si cu multe sperante ca o voi rezolva! Cred ca am facut alegerea buna pentru ca am simtit tot devotamentul si daruinta d-lui dr Stoian, cat si a intregului personal! Am multa incredere in profesionalismul si experienta bogata a acestor oameni, care fac totul pentru binele nostru, al pacientelor si nu ca sa fie mai usor pentru dansii.
Le multumesc din suflet pentru tot si le doresc tot binele din lume ! »

T. Doina
Bucuresti
23.07.2014

​Interventia efectuata: Vaginectomie

“A fost prima experienta chirurgicala majora din viata mea. Au fost foarte multe emotii, dar cu ajutorul dvs. Am reusit sa le fac fata. Multumesc intregului personal din cadrul clinicii, multumesc d-lui dr. Stoian pentru atentia si delicatetea de care a dat dovada in aceste cateva zile grele. Mii de multumiri dnei dr. Vasile , d-lor asistentem intregului personal.
O clinica DE NOTA 10, va voi recomanda cu draga inima persoanelor cu probleme de acest gen. Va multumesc din tot sufletul.”

G. Iuliana
Bucuresti
18.07.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala, corectie chirugicala a cistocelului si rectocelului (CPP)

“Recunosc ca, pentru o prima operatie in viata mea, plec mult mai putin speriata decat am sosit. Multumesc dnei dr. Vasile si d-lui dr Stoian si, nu in ultimul rand, domnisoarelor/doamnelor asistente, care intre o gluma si o injectie sau, mai rau, scoaterea unei drene, au stiut sa manifeste grija si profesionalism. Multumesc si asistentei de garda in noaptea de 15 spre 16 de la TI ... a fost exceptioanla! Ca voi restul, de altfel. Sunteti niste oameni deosebiti si o echipa formidabila! Cu mare drag,”

S. Irina Cristina
Bucuresti, Constanta
17.07.2014

​Interventia efectuata: Chistectomie unilaterala laparoscopica

“Mii de multumiri. O echipa exceptionala, nu am crezut ca in tara noastra exista si asa ceva. Am venit aici cu mari sperante pentru a-mi rezolva cazul meu; multumesc din suflet d-lui dr Stoian, dnei. dr. Vasile si, nu in ultumul rand, colectivului de asistente. Va doresc multa sanatate, putere de munca in activitatea dvs. de zi cu zi. Cu deosebit respect,”

F. Rodica
Piatra Neamt
17.07.2014

​Interventia efectuata: Histerectomie abdominala radicala cu limfadenectomie selectiva

“Multumesc intregului colectiv pentru devotamentul de care a dat dovada, pentru intelegere si vorbele bune de incurajare, care iti alina durerile. Cu mult respect,”

G. Cristina
Bucuresti
17. 07.2014

​Interventia efectuata: Corectia chirugicala a cistocelului si rectocelului (CPP)

“O echipa exceptionala, adevarati profesionisti si cu suflet mare. Va multumesc din suflet! Cu toata admiratia,”

B-I. Anamaria
Targosviste
16.07.2014

Interventia efectuata: Laparoscopie, cromopertubatie

“Pentru tot, nota 10. Eu nu am vazut deloc lipsuri, dimpotriva, totul mi s-a parut exceptional din punct de vedere medical, administrativ si al modului de tratare al pacientilor, inclusiv a mea. Multumesc mult si sper sa fie si in viitor la fel pentru toti pacientii.”

D. Ana
Ramnicu Valcea
15.07.2014

Interventia efectuata: Tumorectomie mamara

“Va multumesc din sufelt pentru profesionalismul si seriozitatea intregii echipe, in frunte cu dl doctor Stoian. Am primit in clinica dvs, o noua sansa la viata. Va multumesc foarte, foarte mult. Cu respect,”

T. Floarea
Bucuresti
15.07.2014

Interventia efectuata: Tumorectomie mamara

“In clincia dumneavoastra, experienta unei interventii chirurgicale a devenit mult mai usoara pentru mine, avand parte de profesionalismul, responsabilitatea, prietenia si blandetea intregii echipe. Va multumesc tuturor si va doresc tot binele din lume!”

A. Mirela
Bucuresti
11.07.2014

Interventia efectuata: Dubla miomectomie, corectia chirurgicala a cistocelului si rectocelului (CPP + Kelly)

“Va multumesc pentru seriozitate, profesionalism si ingrijire. Timp de un an de zile mi-a fost teama sa ma operez, am ajuns aici printr-o recomandare si ma bucur ca am facut-o. Multumesc doctorului Stoian si intregii echipe!”

C. Roxana
Bucuresti
10.07.2014

Interventia efectuata: Miomectomie, chistectomie

“Eram suparata si disperata din cauza a ceea ce aflasem la un control de rutina intr-o alta clinica particulara. Trebuia sa ma operez si nu stiam unde as putea sa realizez operatia. M-am rugat la Dumnezeu sa-mi indrume pasii si v-am gasit.
De la bun inceput, de la prima cautare pe internet, am avut toata increderea ca va fi bine. Sunteti minunati, sa va dea Dumnezeu sanatate si putere pentru a mai face bine multe paciente. Imi tremura mana cand ma gandesc ca exista oameni ca dvs.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze, domnului doctor Stoian si intregii echipe de asistente si de medici. Va multumesc,”

L-S. Livia
Bucuresti
09.07.2014

Interventia efectuata: Miomectomie prin histeroscopie, rezectie polip prin histeroscopie

"Nu exista cuvinte pentru a multumi d-lui dr STOIAN si echipei sale. Am venit cu mare incredere, am auzit despre dl doctor, de la mai multe cunostinta, ca “are maini de aur” – fapt de care m-am convins personal.
Diferenta dintre un spital de stat si aceasta clinica este ca de la cer la pamant. Atentia, afectiunea, profesionalismul pe tiata durata “internarii” (3 zile!!! cu refacere cu tot) arata cat de bine este organizat serviciul in aceasta clinica.
Nu as fi putut face o alegere mai buna decat clinca Gynecoland. Multumesc d-le doctor, sunt de acum in colo o femeie fericita, implinita si, nu in ultimul rand, SANATOASA!
Dumnezeu sa va dea sanatate! Cu mult respect,”

B. Maria-Ioana
Buzau
09.07.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc intregului personal al clinicii pentru serviciile de ingrijire acordate pe parcursul celor 4 zile de internare. Comportamentul calm, zambetul personalului si atentia acordata in momentele in care aveam mai multa nevoie, m-au facut sa ma simt cu adevarat ca intr-o familie, lucru pentru care le multumesc din suflet. Tot respectul,”

P. Anca-Iulia
Buftea-Ilfov
04.07.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“In putine cuvinte, doresc sa-mi exprim multumirea si recunostinta, stima si respectul, pentru echipa de medici: dl dr Stoian, dna. dr. Vasile si dl. dr. Plesa, precum si pentru intreg personalul din aceasta clinica medicala, model de mare profesionalism. Va doresc din tot sufletul multa sanatate, putere de munca si tineti-o tot asa. Cu respect,”

D. Aurica
Baicoi-Prahova
04.07.2014

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala cu limfadenectomie

“Admiratie, pretuire, respect pentru profesionalismul, raduirea, omenia si, nu in ultimul rand, transparenta in comunicarea cu pacientul dovedite de echipa de medici dna. dr. Vasile, dr. dr. Stoian, dl. dr. Plesa. De asemenea, asistentelor, nota maxima pentru comportamentul exemplar!
Ganduri bune, impliniri profesionale si multa lumina spirituala! Cu consideratie, prof. T.”

T. Emilia-Carmen
Braila
04.07.2014

Interventia efectuata: Mastectomie unilaterala

“Cu sinceritate va marturisesc ca este prima data cand beneficiez, in tara, de atentia si respectul cuvenit. Felicit intreaga echipa pentru profesionalismul de care dau dovada. Cu multimiri,”

V. Mihaela
Bucuresti
27.06.2014

Interventia efectuata : laparoscopie exploratorie

 

“Din tot sufletul va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada pe parcursul celor 5 zile de internare. M-am simtit protejata, pe maini bune, in grija unor adevarati specialisti, inca de la inceput. Mi-am dat seama ca Romania are oameni extraordinari, medici si asistenti devotati, care ar merita mult mai mult decat simpla multumire a pacientilor. Ar trebui incurajati, respectati si ridicati la pozitia la care trebuie.
Va multumesc cu toata sinceritatea si cu multa responsabilitate: domnului doctor Stoian, domnului dr Jumuga, domnului doctor anestezist, domnisoarelor asistente (sper ca nu am fost un pacient prea dificil) si doamnelor infirmiere. Va pup din inima si, inca o data, multumesc! :)”

P. Ana
Ramnicu-Valcea
27.06.2014

Interventia efectuata : miomectomie, tumorectomie mamara

“Pentru a doua oara am beneficiat de serviciile acestei clinici si de profesionalismul d-lui dr. Stoian. M-am simtit de fiecare data foarte bine tratata si ingrijita. Multumesc din suflet d-lor dr. Stoian, Jumuga si, nu in ultimul rand, doctorului Plesa si intregului colectiv medical. Multumesc,”

M. Sofia
Bucuresti
26.06.2014

Interventia efectuata : anexectomie bilaterala

“Mii de multumiri medicilor si intregului personal al clinicii pentru asistenta medicala deosebita, pentru conditiile de cazare. Doresc intregului personal multa sanatate si mult succes in activitatea desfasurata”

J. Mirela
Aninoasa
20.06.2014

Interventia efectuata : mastectomie

“Doresc sa multumesc din suflet domnului doctor Stoian si intregii echipe pentru profesionalismul si caldura cu care am fost tratata! Va multumesc!”

M. Atena
Bucuresti
17.06.2014

Interventia efectuata : totalizare a histerectomiei

“Multumesc intregii echipe, in primul rand doctorului Stoian care a fost foarte atent si dragut cu mine, asemenea si asistentelor. Nu m-am simtit ca intr-un spital, de aceea va sutn foarte recunoscatoare! Multumesc tuturor! :)”

A. Teodora
Moreni
17.06.2014

Interventia efectuata : laparoscopie exploratorie

“Va multumesc, dragii mei, pentru sansa la viata pe care, a doua oara in viata, voi mi-ati dat-o! Am repetat deliberat cuvantul VIATA pentru ca la voi, in clinica GYNECOLAND, toti cei care pasesc se bucura de MINUNEA VIETII!
Este a doua oara cand vin aici, cu aceeasi incredere si bucurie. Am reintlnit oameni dragi, profesionisti desavarsiti, intreaga echipa a dr. STOIAN IOAN este minunata! Va multumesc din tot sufletul, mi-ati redat bucuria de a trai si a zambi!
Recomand tuturor, cu multa caldura, echipa GYNECOLAND! Felicitari! Mult succes in continuare! Cu nespusa pretuire,”

F. Melek
Constanta
17.06.2014

Interventia efectuata : sectorectomie mamara

“Nu pot exprima in cuvinte admiratia si multumirea pentru modul in care am fost tratata si ingrijita ca pacient, dar si ca om. Asa ca o sa scriu scurt, Hipocrate ar fi mandru! Multumesc, cu respect si admiratie,”

N. Alina Elena
Dragasani, jud Valcea
13.06.2014

Interventia efectuata : chistectomie unilaterala

“Mii de multumiri pentru asistenta medicala de exceptie. De asemenea, si pentru coditiile de cazare si masa, care m-au facut sa ma simt ca acasa. Doresc intregului personal, in frunte cu dl. Dr. Stoian Ioan, multa sanatate, succes in activitate. Sa va ajute bunul Dumnezeu sa salvati multe vieti de aici inainte. Inca o data, va multumesc. »

N. Ortanta
Galati
13.06.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

“Mii de multumiri domnului doctor Stoian Ioan si intregii echipe pentru profesionalism, caldura sufleteasca, servicii medicale impecabile. Multa sanatate intregii echipe. Cu stima,”

C. Nina
Braila
05.06.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

“Felicitari! Multumesc din suflet intregii echipe, dar mai ales d-lui dr. Stoian Ioan si d-lui dr. Jumuga pentru profesionalism si ingrijire, asistentelor si intreg personalului pentru grija, ca eu sa ma fac bine si sa imi revin cat mai repede. Va doresc mult succes in activitatea si multe sanatate.
PS: Toti sunteti niste draguti!”

B. Chira
Ploiesti
23.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

 

“Serviciile oferite in aceasta clinca sunt ireprosabile. Dl dr Stoian si intreaga echipa au dau dovada de profesionalism, amabilitate si m-au facut sa ma simt ca intr-o familie. Mii de multumiri,”

S. Chirata
Constanta
23.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

 

“Multumesc domnului dr. Stoian Ioan si intregii echipe pentru profesionalismul, amabilitatea si caldura sufleteasca de care dau dovada in fiecare zi. Serviciile sunt ireprosabile. Va multumesc din suflet!”

P. Ileana
Buzau
23.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

 

“Mii de multumiri intregului personal. Pentru a doua oara am fost internata in aceasta clinica si am ramas profund impresionata de calitatea oamenilor care isi desfasoara activitatea aici. Profesionalism, profesionalism, profesionalism. Si cu asta am zis tot.
Multumesc d-lui dr. Jumuga, in care am toata increderea si care m-a ajutat sa fiu o femeie sanatoasa. Multa sanatate, tuturor!”

S. Nicoleta
Bucuresti
22.05.2014

Interventia efectuata : miomectomie

“Multumesc din suflet domnului doctor Stoian si dnei. Doctor Lazarescu Irina, domnului anestezist si echipei de asistente. Multa sanatate intregii echipe.”

E. Georgeta
Slanic, jud. Prahova
22.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

“Inca din prima clipa cand am fost internata m-am simtit ca intr-o familie. Nu am simtit in niciun moment ca sunt intr-un spital. Conditiile de cazare si serviciile medicale IMPECABILE. Ce pot sa mai spun? Toate multumirile din lume ar fi prea putine pentru a exprima ce simt. Nu credeam ca exista asa ceva in tara noastra.
Multumesc doctorului Stoian Ioan, medicul care mi-a salvat viata si d-lui doctor Cristian Jumuga, care i-a stat alaturi, pentru serviciile excelente oferite cu atata daruire si talent. Va multumesc! Si, credeti-ma, este prea putin spus, profesionalism de inalta CLASA.
Multumesc, se asemenea, si asistentelor medicale care m-au ajutat sa trec cu bine peste clipele grele de dupa operatie si m-au sustinut psihic si fizic si m-au tratat cu daruire si profesionalism. Multumirile mele!
Cu stima si mult drag, tuturor celor care m-au ajutat sa trec peste aceasta cumpana din viata mea”

Y. Daniela
Bucuresti
16.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala, laparoscopie exploratorie, laparotomie cu adezioliza

 

“Multumesc intregului personal pentru serviciile acordate, nu am cuvinte sa va multumesc. Sunteti niste oameni minunati. Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viata. Veti ramane in sufletul meu! Va multumesc din tot sufletul.”

C. Maria-Daniela
Targu Mures
15.09.2014

Interventia efectuata : chist glanda Bartholin

 

“Va multumesc din suflet pentru atentia acordata pe tot parcursul acestor zile in clincia dumneavoastra. Este intr-adevar o clinca care iti da viata, plec cu un sentiment de multumire si liniste sufleteasca. Mii de multumiri intregului colectivi, medici si asistenti.
Dumnezeu sa va binecuvanteze, sa va lumineze calea; multa sanatate!”

S. Niculina
Gura Ocnitei
08.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

“Am venit cu mare incredere si plec cu mare respect pentru medicii si asistentele care m-au ingrijit. Timpul petrecut la clinica nu mi-a dat in niciun moment senzatia ca sunt intr-un spital. Totul a fost atat de placut, incat tot ce s-a petrecut cu mine, a fost ca o mica vacanta cu « tema »".
Va multumesc tututor!”

S. Virginia
Constanta
08.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

“Am venit la aceasta clinica plina de speranta si acesti oameni minunati - pentru ca, in primul rand, sunt niste persoane extraordinare si medici nemaipomeniti – nu m-au dezamagit, dimpotriva. Am avut parte de o ingrijire medicala care nu cred ca poate exista.
Multumesc domnului doctor Stoian si doamnei doctor Vasile pentru profesionalismul si grija cu care am fost tratata. Nu in ultimul rand, multumesc dragutelor asistente care m-au ingrijit atat de bine.
Un colectiv nemaipomentit care mi-a dat sansa de a deveni MAMA. Cu mult drag,”

P. Fanuta
Craiova
08.05.2014

Interventia efectuata : chistectomie

“Este a doua oara cand m-am operat in aceasta clinica ca pacienta a dnei dr. Vasile Mirela. Va spun cu sinceritate ca intreaga echipa formata din medici si asistente dau dovada de profesionalism si caldura. Inainte de a fi medici sunt OAMENI. Multumesc din suflet dnei dr. Vasile Mirela si domnului doctor Stoian si, nu in ultimul rand, tinerelor si dragutelor asistente. Multumesc tuturor!”

C. Elena
Bucuresti

07.05.2014

Interventia efectuata : sectorectomie mamara

“Multumim pentru tot. Sper ca si pe viitor profesionalismul sa primeze intotdeauna.”

M. Ana
Craiova
02.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie interanexiala

“Multumim pentru tot!!! Personal deosebit de amabil. Vom recomanada institutia si altor persoane apropiate, cu multa incredere.”

L. Cristina
Constanta
02.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie interanexiala, ovarectomie bilaterala

“Am venit cu toata increderea in dl dr. Stoian si m-am vindecat. Atmosfera de profesionalism si multa caldura.”

M. Claudia
Bucuresti
01.05.2014

Interventia efectuata : mioliza prin radiofrecventa laparoscopica

“Sunt o veche cunostinta a centrului Gynecoland si a clinicii “Sf. Lucia”, cred ca sunt peste 10 ani de cand sunt pacienta domnului doctor Stoian Ioan. Odata cu trecerea anilor, echipa Gynecoland si “Sf. Lucia” au devenit pentru mine ca o a doua familie, deoarece in mod constant se ocupa de mine si de starea sanatatii mele. Datorita unor motive obiective s-a ajuns si la momentul interventiei chirurgicale si era o certitudine ca aceeasi echipa medicala se va ocupa si de cazul meu. De aceea, am pasit cu incredere inca o data la trecerea pragului familiei Gynecoland si “Sf. Lucia”.
Sunt foarte multumita de rezultatul interventiei chirurgicale, de cum am fost tratata, de conditiile de spitalizare si de caracterul uman, cald si iubitor cu care am fost inconjurata. Intreaga echipa medicala, condusa de dl doctor Ioan Stoian – ceilalti medici, anestezisti, asistenti, infirmiere, etc – au demonstrat ca sunt la un nivel profesional de inalta clasa si inalta tinuta, dar spre deosebire de alte centre medicale pe care le-am cunoscut, oamenii de la Gynecoland – “Sf. Lucia” nu si-au pierdut caracterul umanitar si bland cu care ii ocrotesc pe pacienti.
Le doresc tuturor multa sanatate si putere de munca si sa ne revedem sanatosi in orice circumstante. Doresc tuturor o vara frumoasa, mult succes si multa iubire, daruire si sa fie ghidati de acelasi har. Alese multumiri! Cu respect,”

G-M Loredana-Florina
Bucuresti
01.05.2014

Interventia efectuata : miomectomie abdominala, conizatie, chiuretaj biopsic fractionat

“Ce-ar mai fi de spus in plus fata de ceea ce s-a scris pana acum de catre pacientele acestui spital ?... In impresiile lor am regasit-o si pe a mea, dar pentru ca trebuie sa spun ceva, iata gandurile mele : mai inati, multumesc din suflet tuturor, incepand cu dl. dr. Stoian, “creierul” care conduce aceasta clinica atat de bine, apoi d-lui dr. Jumuga Cristian, dlui dr. anestezit, domnisoarelor asistente care ne-au purtat de grija cu atat de multa caldura si rabdare!
Nu as fi putut face o alegere mai buna decat clinica Gynecoland! Un loc in care TOTI oamenii angajati aici, fara exceptie, au un singur scop: sa ne dea incredere, curaj si sanatate.
Va doresc sa va dea Dumnezeu sanatate si forta necesara pentru a reda sanatate si bucuria de viata viitoarelor paciente ale clinicii! Cu respect profund,”

O. Mariana
Slatina
01.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala, ruptura veche de perineu (RVP)

“Mi-am petrecut cele trei zile in Clinica Gynecoland cu speranta ca voi pleca acasa sanatoasa si asa s-a intamplat, totul a decurs minunat, dar de ce oare?
Datorita oamenilor minunati din acest spital care, pe langa faptul ca sunt foarte bine pregtiti, stiu sa daruiasca oamenilor un dram de incredere si caldura sufleteasca, sa zambeasca si sa fie umani.
Ii multumesc domnului dr. Stoian din  tot sufletul si ii doresc din toata inima sa fie sanatos, ca sa poata face cat mai multe femei sanatoase si fericite.
Conditiile din spital au fost foarte bune.
Dumnezeu sa vegheze asupra oamenilor din spitalul “Sf. Lucia”. Multumesc”

B. Mirela
Bucuresti
01.05.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

“Mii de multumiri d-lui dr. Stoian Ioan, dnei dr. Lazarescu Irina si echipei implicate. Cu stima si respect si recunostinta.”

E. Georgeta
Slanic-Prahova
10.04.2014

Interventia efectuata : mastectomie

“Profesionalism la cel mai inalt nivel. Mii de multumiri!”

B. Mariana
Macin-Tulcea
10.04.2014

Interventia efectuata : mastectomie

“De cinci ani sunt clienta acestei clinici si pot sa spun ca este un loc deosebit in care medicii si personalul asistent stiu sa ofere pacientelor, nu numai tratamentul adecvat, dar si incredere, siguranta si zambete.
Serviciile medicale, curatenia, atitudinea, toate se ridica la cele mai inalte standarde. Recomand aceasta clinica, atat pentru serviciile de consultatii medicale pe care le ofera, cat si pentru serviciile de spitalizare.
De asemenea, as vrea sa adresez multumirile mele d-lui dr. Stoian, dnei. dr. Vasile  Mirela, cat si tuturor colaboratorilor care, impreuna, lucreaza pentru insanatosirea noastra si pentru alinarea suferintelor trupesti, dar si sufletesti.
Va doresc multa sanatate. Dumnezeu sa va binecuvanteze!”

C. Liliana
Bucuresti
11.04.2014

Interventia efectuata : laparoscopie, chistectomie

“M-am simtit extraordinar la clinica Gynecoland. Dl. dr. Stoian este un om extraordinar si un doctor profesionist. Echipa de asistente a fost foarte amabila, serviabila si profesionista. Va multumesc pentru tot ajutorul si sustinerea acordata! Va voi recomanda cu mare drag. Cu multumiri,”

B. Claudia
Alexandria
08.04.2014

Interventia efectuata : sectorectomie mamara

“Stiu de zece ani de problemele mele de sanatate, dar pana acum doua saptamani, nimeni si nimic nu m-a determinat sa iau hotararea pentru operatie... pana cand l-am intalnit de dl dr Stoian! Prin profesionalism si blandete, a reusit minunea...
Sunt foarte fericita azi pentru ca am ales varianta Gynecoland. Multumesc intregii echipe, doctori si asistente, pentru ingrijirile de care am beneficiat! Fata de spitalele de stat este o diferenta foarte mare; aici am fost tratata si m-am refacut in trei zile, cat o luna “la stat”.
Voi recomanda clinica si altor femei ce au nevoie de ajutor pentru insanatosire! Cu mii de multumiri, »

M. Popa,
Slobozia
04.04.2014

Interventia efectuata : histerectomie totala abodminala bilaterala

"Am ales Gynecoland exclusiv pe baza informatiilor de pe internet si asteptarile nu mi-au fost inselate. Eficienta, progesionalism, rigurozitate, metoda, toate acestea le-am regasit aici, invelite frumos de zambetul si atentia tuturor celor ce lucreaza in clinica.
Multumesc pentru explicatii si incurajari d-lui dr Cristian Jumuga, D-lui dr. Plesa si, nu in ultimul rand, d-lui dr Stoian, pe care am avut onoarea sa il cunosc. Colectivului de asistente ii multumesc pentru ca a fost in permanenta alaturi de mine. Cu stima,”

M. Corina
Bucuresti
03.04.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

“Va multumesc pentru interventie si ingrijirea acordata postoperator. Multumesc d-lui dr Stoian, care mi-a dat cea mai frumoasa veste, dupa interventie. Cu drag,”

I. Stefania
Le Mans, Franta
01.04.2014

Interventia efectuata: laparoscopie si cromopertubatie

“Mii de multumiri d-lui dr. Stoian si dnei dr. Vasile pentru daruirea si profesionalismul de care au dat dovada. Doctori absolut nemaipomeniti.
Teama si emotia cu care am pasit in clinica mi-au disparut partial la primirea calduroasa a d-lui dr. Stoian. Intregul colectiv este foarte bine pregatit profesional, emana multa caldura, blandete si incredere.
Mii de multumiri pentru dl dr. anestezist care mi-a dat liniste si speranta inca de cand l-am cunoscut. Asistentele medicale: Oana, Alina, Monica, Nety, dragute, dedicate, bine pregatite profesional, foarte aproape de paciente.
Ma bucur ca am venit la aceasta clinica, unde am cunoscut oameni cu mainile de aur. Va multumesc din suflet.”

B. Eugenia
Alexandria
25.03.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

“Am venit cu teama si emotie pentru o interventie care poate afecta mult sufletul unei femei. Dar nu a fost asa!!! La externare, ma simt inca o femeie completa, optimista, care abia asteapta sa isi reia viata normala. E minunat sa nu simti presiuni, lucrurile sa para normale, firesti, din banalul cotidian.
Doctori absolut minunati!!! Profesional si uman, fara repros. Dl. dr. Stoian, dna. dr. Vasile, dl. dr. Plesa, va multumesc!
Conditiile medicale, cazarea, igiena, alimentatia, impecabile. Asistentii medicali: tineri, draguti, dedicati, pregatiti, foarte aproape de pacienti.
Dumnezeu sa va ajute sa puteti darui multor femei sanatate si bucurie! Va multumesc!!!”

N. Cristiana
Bucuresti
27.03.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

“NU LASA PE MAINE CE POTI FACE ASTAZI! Soarta mi-a rezervat surpriza sa am nevoie de o interventie chirurgicala complicata. Am trecut prin momente grele, prin emotii si, mai ales, prin griji, cine, cand, unde sa ma operez.
Am optat pentru clinica privata de ginecologie Gynecoland din Bucuresti. Aflasem despre colectivul acestei clinici ca fiind unul de exceptie si cred ca simplele cuvinte erau prea sarace pentru a exprima profesionalismul, caldura si dragostea pentru aproapele sau.
Totul a fost ireprosabil, incepand din prima zi si pana in momentul externarii. Zambetul cald si prietenos al domnilor dr. Vasile, Stoian si Plesa, precum si cel al superbelor asistente, m-au facut sa imi recapat increderea.
Sunt convinsa ca toti au facut totul pentru ca, noi, pacientele sa fim ocrotite, ingrijite si chiar “rasfatate”. Nu am cuvinte pentru a le multumi tuturor. As dori sa fac o minune: sa-i fac NEMURITORI. MII DE MULTUMIRI!”

M. Maria-Mia
Pucioasa
27.03.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala cu limfadenectomie

“Mii de multumiri intregului personal medical in frunte cu dl dr. Stoian, dna. dr. Vasile si d-lui anestezist, domnisoarelor asistente, care au fost foarte dragute. Va multumesc din tot sufeltul. »

P. Petronela
Giurgiu
27.03.2014

Interventia efectuata: chistectomie pe cale laparoscopica

 

"Multumesc intregului personal, incepand de la doctori : STOIAN, JUMUGA, d-lui anestezist, pana la asistente, care mi s-au parut cele mai dragute. Am sa recomand aceasta clinica si altor persoane care vor trece prin clipe nefericite. Va multumesc din inima.”

F. Elena
Voinesti
21.03.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala interanexiala

“Multumesc intregii echipe, multumesc domnului doctor Stoian pentru profesionalismul domnului si pentru grija de pe care mi-a acordat-o. Va multumesc.”

N. Ionica
Bucuresti
21.03.2014

Interventia efectuata: chistectomie pe cale clasica

“Multumesc, in primul rand, domnului doctor Stoian pentru profesionalismul de care a dat dovada. M-am simtit in siguranta in fiecare clipa in care am stat aici, datorita d-lui doctor si datorita echipei dumnealui: dl. dr. Jumug Cristian, asistentelor, etc.
Va doresc multa sanatate si putere sa ingrijiri si alte paciente care sosesc in aceasta clinica. Dumnezeu sa va ajute. Va imbratisez cu drag,”

I. Eugenia
Bucuresti
20.03.2014

Interventia efectuata: sectorectomie

 

“Multumesc pentur felul in care am fost tratata, pentru primire, grija si atentia acordata. O echipa tanara, minunata, care pune suflet in tot ceea ce face. Multumesc ca existati si va doresc ca Dumnezeu sa va dea putere de munca sa faceti fericiti si alti oameni care au nevoie de dvs. Cu mult respect,”

M. Mariana
Ramnicu Valcea
20.03.2014

Interventia efectuata: mastectomie cu limfadenectomie

“Mult respect si admiratie: sunteti extraordinari. Profesionisti, frumosi, omenosi. Nu mi-am inchipuit ca poate exista asa ceva. Ma plec in fata dumneavoastra cu recunostinta. Dumnezeu sa va ajute.”

S. Georgeta
Chitila
20.03.2014

Interventia efectuata: mastectomie unilaterala si sectorectomie unilaterala

“Am venit la aceasta clinica cu multa incredere si speranta. Desi mi-a fost foarte teama de ce avea sa urmeze, totul a fost minunat, gratie personalului din clinica. Priceperea, profesionalismul, frumusetea si tineretea lor, te fac sa te simti foarte bine.
Mii de multumiri d-lui dr. Stoian. Cu siguranta voi recomand aaceasta clinica si altora care au nevoie de o astfel de ingrijire. Cu stima,”

N. Victoria
Ramnicu Valcea
20.03.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

 

“Multumesc din suflet intregii echipe, in special dr. Jumuga care m-a operat, multumesc pentru profesionalismul si amabilitatea tuturor. Recomand clinica Gynecoland tuturor doamnelor care au nevoie de operatie, indrumare si sustinere. Va doresc multa sanatate si putere de munca. Cu recunostinta,”

V. Mihaela
Bucuresti
20.03.2014

Interventia efectuata: tripla operatie Manchester

 

“Multumiri din inima si din suflet intregii echipe Gynecoland; m-am simtit ca in familie, tratament si ingrijire de inalta clasa, dar mai ales d-lui dr. Ioan Stoian pentru profesionalism si multa intelegere si rabdare, stiu ca dansul a facut tot ce a fost mai bine pentru mine si, de aceea, cu toata increderea m-am lasat pe mana dansului.
Intr-un cuvand, m-am simtit aici ca in vacanta, se poate si la noi “vacanta si terapie”.
Doresc intregii echipe putere de muncam sa fiti sanatosi, caci pentru noi sunteti o alinare si nadejdea in perfectiune.
Cu multa stima, respect, recunostinta, dar si dragoste, caci fara ea, nimic cu e.

Am si eu un PS:
Sper ca nu v-am suparat prea mult si ca nu am fost un pacient prea dificil, multumesc pentru intelegere.”

C. Maria
Bucuresti
06.03.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala si CPP (cura chirurgicala a cistocelului si rectocelului)

 

“Am venit la Gynecoland la recomandarea unei cunostinte, pentru “second opionion” la dr. Jumuga. Un doctor tanar, cu recomandari foarte bune, foarte direct si clar in explicatii – exact ceea ce cautam. Nu a ocolit nicio posibilitate a cazului meu.
Nu am gasit pe internet nicio referire negativa despre Gynecoland, numai impresii pozitive. Asa ca m-am hotarat sa fac interventia chirurgicala aici, la dr. Jumuga, cu ecipa sa. Operatia a decurs foarte bine si fara complicatii.
Dupa operatie am intrat pe mainile frumoaselor asistente. Aceastea, de o amabilitate rara, au avut grija de mine din toate punctele de vedere, pentru a ma pune pe picioare cat mai repede.
Multumesc din tot sufletul doctorului Jumuga, care de acum inainte va fi ginecologiul meu pentru orice control voi avea nevoie. Multumesc asistentelor pentru rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada. Multumesc lui Cristi, asistentul care a stat in turele de noapte si care a dat dovada de multa pasiune pentru meseria pe care o practica.
Multumesc dr. Stoian care, cu multa blandete, mi-a evaluat starea pe toata durata spitalizarii. Cu multa recunostinta,”

B. Dana
Bucuresti
06.03.2014

Interventia efectuata: anexectomie unilaterala si chistectomie unilaterala

"Multumesc d-lui dr. Jumuga Cristian pentru profesionalism si rabdare si intregului personal al clinicii pentru atentie si amabilitate. Nu am simtit niciun moment ca sunt intr-un spital, totul a decurs foarte repede si bine.

Doresc putere de munca tuturor celor ce lucreaza aici, sa faca aceasta clinica sa se dezvolte si sa aiba cat mai mult succes. Cu stima, respect si recunostinta.

PS: Voi reveni oricand la aceasta clinica, cu incredere. Sper sa am ocazia sa scriu in aceasta carte de impresii si peste cateva luni, cand voi putea spune si daca operatia a fost o reusita (desi simt inca de acum ca a fost)."

P. Adina
Bucuresti
05.06.2014

Interventia efectuata: tumorectomie mamara

“Multumiri intregii echipe Gynecoland. Conditii excelente si profesionalism deosebit. Va multumesc!”

G. Mihaela
Pitesti
25.02.2014

Interventia efectuata: histerectomie interanexiala abdominala

“Multumesc din suflet pentru ingrijirea si atentia acordata. Inca o data am constatat profesionalismul intregii echipe: dr. Vasile, dr. Plesa si asistentilor medicali.
Va doresc putere de munca si mult succes in activitatea dumneavoastra. Cu stima”

S. Elena
Bucuresti
27.02.2014

Interventia efectuata: cura IUE (incontinenta urinara la efort) cu bandeleta si CPP (corectia chirurgicala a rectocelului si cistocelului)

 

“Mii de multumiri d-lui dr Stoian Ioan, dnei dr Vasile Mirela, d-lui dr Plesa si asistentelor. In aceasta clinica m-am simtit minunat, super ingrijita si super conditii.
Tot personalul este super profesionist si super oameni. Am fost internata in multe spitale, dar nu am intalnit niciunde medici si asistente ca aici. Nu am crezut ca voi fi vreodata ingrijita asa cum am fost de asistentele Alina si Monica si toate celelalte. Va multumesc din suflet! Cu deosebita stima si respect”

P. Luminita
Ploiesti
24.02.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

 

“De cinci ani sunt pacienta d-lui dr. Stoian si nu am avut nicio obiectie asupra conduitei terapeutice, ingrijirlor medicale postoperatorii si a conduitei personalului medical sanitar.
Toate multumirile d-lui dr Stoian, dnei dr Vasile Mirela, d-lui dr. Plesa si asistentelor medicale.
In aceasta clinica nu te simti ca intr-un spital, te simti bine si ocrotit. Cu multumiri”

V. Cristina
Targoviste
24.02.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala si corectia chirurgicala a rectocelului

 

“Multumesc:
- cu multa recunostinta, respect si iubire pentru tot ajutorul pe care mi l-a daruit dl. dr. Jumugam pentru blandetea si sufletul bun cu care mi-a spulberat temerile.
- De asemenea, multa recunostinta voi avea pentru intreaga echipa de medici si anestezie, precum si minunatelor domane asistente, incepand cu Oana
Observatii negative nu exista, pentru mine totul a fost perfect. Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va aiba in paza. Cu respect”

D. Victoria
Bucuresti
20.02.2014

Interventia efectuata: mastectomie

 

“Mii de multumiri d-lui dr Stoian, D-lui dr. Jumuga si echipei implicate. Va doresc sa aveti o inima plia de bucurii, asa cum mi-ati umplut-o si mie prin tot ceea ce ati facut pentru mine. Cu respect,”

B. Daniela Doinita
Calarasi
12.02.2014

Interventia efectuata: tumorectomie

 

“Astazi este ziua indragostitilor si pentru mine este cea mai frumoasa zi din viata mea pentru ca plec de la aceasta clinica cu sansa pe care mi-ati dat-o sa renasc, asa m-am simtit dupa interventia chirurgicala pe care am avut-o aici la Gynecoland.
Sunteti o echipa de profesionisti, sunteti oameni buni, mai presus de toate. Va multumesc din suflet. Multumesc d-lui dr. Stoian, dnei. dr. Vasile si intregului personal. Aveti o echipa minunata. Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire! Cu stima si recunostinta,”

M. Cristina
Cimpulung-Muscel
14.02.2014

Interventia efectuata: miomectomie clasica

 

“Stii cand si cum pleci, dar nu stii cand si cum ajungi. Viata mea a fost salvata de dl. dr. Stoian si echipa Gynecoland. A fost grea acomodarea, dar totul a trecut datorita ingrijirii deosebite de care am beneficiat. Ca recomandare – putin mai multa atentie la curatenia din rezerva. Cu respect si multumiri.”

O. Tamara-Mihalea
Onesti
14.02.2014

Interventia efectuata: histerectomie radicala de tip Wertheim

 

“Va multumesc din suflet pentru atentia acordata pe tot parcursul sederii in clinica. Este intr-adevar o clinica care se ridica la standardele europene. Plec cu un sentiment de liniste si multumire datorita d-lui dr. Stoiansi dnei dr. Vasile si, nu in ultimul rand, datorita asistentelor. Va multumesc pentru tot!
Cu stima si respect,”

C. Simona-Elena
Tulcea
14.02.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala laparoscopica

 

“Am venit in acest loc speriata, cu gandul ca ma voi interna intr-un spital si voi suferi o interventie chirurgicala, insa acum, la plecare, traiesc un deosebit sentiment de relaxare.
Am fost tratata intr-un mod profesionist, dar in acelasi timp, personalul clinicii este extrem de primitor. Plec cu sentimentul ca am primit o lectie de viata din care am invatat ca exista persoane care, mai presus de faptul ca sunt medici ori asistenti medicali, sunt oameni cu suflete si caractere deosebite... lucru care face diferenta intre un profesionist si un profesionist care, mai intai de toate, este om.
Va multumesc din suflet pentru primire, pentru modul in care am fost tratata si pentru exemplul pe care mi l-ati dat. Cu stima,”

C. Radita
Bucuresti
13.02.2014

Interventia efectuata: sectorectomie

 

“Va multumesc din suflet pentru caldura cu care m-ati primit si pentru profesionalismul de care dati dovada. Numai cuvinte de lauda pentru toata echipa. Multumesc inca o data d-lui doctor Stoian, d-nei dr. Vasile si, nu in ultimul rand, d-lui dr. anestezist Plesa.”

D. Lenuta
Slatina
13.02.2013

Interventia efectuata: mioliza prin radiofrecventa si miomectomie laparoscopica

 

“Am ajuns la aceasta clinica destul de neincrezatoare din cauza deceptiilor anterioare legate de diagnosticele puse. Aici l-am cunoscut pe dl dr Stoian, un medic deosebit doar prin faptul ca, pentru prima data, mi-a fost explicata problema pe o macheta si pentru faptul ca, inainte de meseria pe care o presteaza, este om.
Mii de multumiri pentru ca mi-a fost alaturi si m-a incurajat, pentru echipa pe care dansul si-a format-o (asistente medicale, personal de intretinere) si nu in ultimul rand, ii multumesc dl. dr. Jumuga pentru atentia pe care mi-a acordat-o in calitate de pacienta.
Va multumesc din tot sufletul si am sa recomand cu placere serviciile acestei clinici. Sunteti oameni cu suflet si deosebiti.

PS: Asistentele sunt foarte frumoase, calde, sufletiste si prin urmare, toata echipa. Va multumesc din suflet.”

M. Nicoleta
Buzau
07.02.2014

Interventia efectuata: chistectomie ovariana laparoscopica

 

“Mii de multumiri intregului colectiv de medici al Spitalului Gynecoland, in special D-lui doctor Jumuga Cristian, care inainte de toate este un om deosebit, dedicat profesiei pe care si-a ales-o.
Multumesc si d-lui doctor Stoian pentru daruirea de care da dovada permanent si pentru ca a avut ideea sa faca un loc in care femeile isi pot recapata demnitatea.
Multumesc domnisoarelor si doamnelor asistente pentru ca in fiecare dimineata ne trezeau cu zambetul pe buze si cu multa caldura sufleteasca.
Multumim!”

T. Lucia
Bucuresti
07.02.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala pe cale laparoscopica

 

“Multumesc din suflet pentru ingrijire, atentie si caldura cu care m-ati ingrijit. Va doresc sanatate si multa putere de munca!! Va pup si sper sa ne revedem la un party... nu la spital!!"

G. Iuliana
Bucuresti
6.02.2014

Interventia efectuata: chistectomie abdominala unilaterala

 

“Multumesc din suflet unor oameni minunati – Dr. Stoian, Dr. Jumuga si Dr. Plesa si unei echipe exatraordinare. M-au ajutat sa depasesc momente foarte dificile, oferindu-mi profesionalism, excelenta in actul medical, atentie permanenta si caldura sufleteasca...
Grija si caldura pe care ti-o ofera cei dragi, cei aproape de tine.
Va multumesc.”

B. Florentina
Bucuresti
6.02.2014

Interventia efectuata: ovarectomie unilaterala pe cale abdominala

 

“Nu exista cuvinte cu care sa va multumesc pentru ca existati, pentru ca, inainte de toate, ati stiut sa vindecati sufletul, inaintea bolii (impropriu spus). Dar tin sa va multumesc din tot sufeltul pentru tratamentul oferit, pentru intelegerea oferita, pentru profesionalismul de care ati dat dovada.
Aici m-am simtit ca ACASA si cu toate ca AR TREBUI sa vreau sa plec, as spune ca as mai ramane cateva zile si asta pentru ca voi v-ati comportat extraordinar.
Multumesc din suflet D-lui Dr. Jumuga si D-lui Dr. Stoian, dar si asistentelor care ne-au ajutat foarte mult.
Va multumesc tutror! Cu respect si recunostinta!”

A. Anamaria
Jaristea
06.02.2014

Interventia efectuata: mastectomie cu limfadenectomie axialara

 

“Am ajuns in aceasta clinica tematoare si emotionata si am descoperit o echipa de oameni adevarati, care mi-au dat increderea ca totul va fi bine.
Nu exista cuvinte care sa exprime recunostinta pe care o port intregii echipe. M-am simtit ingrijita complet: trupul si sufletul.
Va multumesc!”

P. Andreea Melania
04.02.2014
Galati

Interventia efectuata: tumorectomie

 

“Nu exista cuvinte pentru a multumi dl dr Stoian si echipei sale. Au trebuit sa treaba atatia ani ca sa-l cunosc pe dl doctor si sa-mi rezolv problemele ce ma suparu de foarte, foarte mult timp.
Conditiile de spitalizare sunt minunate, practic nu exista cuvantul “spitalizare” – este ca la hotel de 5 stele.
Practic, te simti “OM”. De la un simplu OM, la un adevarat OM – dr. STOIAN – Dumnezeu sa va dea putere de munca pentru 50 de ani de aici in colo.
Domnule dr. STOIAN, instruiti oameni dupa chipul si asemanarea dumneavoastra si viitorul medicinei este asigurat.
Tot respectul si stima unei femei vindecate.”

O. Ileana
Targoviste,
31.01.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

 

“Multumiri din tot sufetul d-lui dr Stoian si intregii sale echipe de medici si cadre medicale pentru profesionalism, devotament si atentia acordata. A fost o mare surpriza placuta aceasta internare, care mi-a dat mari emotii la inceput.
Respect si recunostinta tuturor si le doresc tot ce e mai bun in viata.”

P. Florant
Contanta 31.01. 2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

 

“Nu exista cuvinte care sa exprime recunostinta mea fata de dl. dr Stoian si intreaga echipa care m-a ingrijit si, pot spune ca m-a rasfatat, chiar.
Mii de multumiri pentru ca am avut ocazia sa fiu tratata intr-o astfel de clinica, cu oameni deosebiti si conditii minunate.
Sper ca si in continuare sa fiu in grija acestei echipe.”

V. Octavia
31.01.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

 

“Multumesc din suflet dlui dr Stoian si dnei dr Vasile, dlui Anestezist si echipei de asistente. Nu am cuvinte sa ma exprim, la cat de bine m-au tratat, la cat de bine m-am simtit dupa interventia chirugicala. Toata echipa este extraordinara, sunt foarte bine pregatiti, devotati, atenti, draguti, fara sa faca diferente intre oameni.
Pot sa spun ca am venit trei zile sa ma odihnesc intr-o statiune. Conditii exceptionale.
Multumesc tuturor!
Respect si recunostinta!
Multa, multa sanatate la toata echipa!

PS: Dlui dr. Stoian junior ii doresc sa fie sanatos, sa lucreze cu acelasi devotament ca si tatal sau si cu timpul, sa-l intreaca profesional. Noroc in viata!”

D. Angelica
Bucuresti
30.01.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala cu interanexiala

“Multumesc din suflet intregii echipe pentru grija pe care mi-au acordat-o. Multumesc, multumesc, multumesc... Florentina.”

R. Florentina
Bucuresti
20.01.2014

Interventia efectuata: histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc intregii echipe pentru grija deosebita! Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii... ca un ceas elvetian!! Multumesc!”

M. Aurelia
Franta
21.01.2014

Interventia efectuata: miomectomie clasica

“M-am simtit in plina siguranta din primele clipe cand am ajuns la clinica dvs. Sunteti intradevar profesionisti si va multumesc pentru tratatia de care am beneficiat si cu siguranta o sa recomand clinica si altor paciente. Cu respect si multumiri,”

T. Mariana
Hoghiz, Brasov
21.01.2014

Interventia efectuata: Sectorectomie

 

“Mii de multumiri intregului personal, au fost minunati toti, adevarati profesionisti. In aceasta clinica esti tratat si te simti intr-adevar om.
Nu am cuvinte de multumire si apreciere pentru Dna. Doctor Vasile Mirela, care s-a ocupat de mine si m-a tratat cu multa blandete. Asistentele, niste dragute, toate cu foarte multa rabdare si promptitudine.
Va multumesc tuturor! Cu recunostinta,”

C. Valentina
Braila
17.01.2014

Interventia efectuata: Adezioliza laparocopica

 

“Mii de multumiri domnului doctor Stoian, care prin experienta si bunatatea domniei sale m-a convins sa fac aceasta interventie chirurgicala care sunt convinsa ca mi-a salvat viata.
Multumesc intregului colectiv medical, medici si asistente, care mi-au acordat multa atentie si au avut grija de mine cu mult profesionalism, nespus de multa bunatate si amabilitate.
Conditiile sunt excelente. Toate serviciile sunt mai mult decat bune, sunt excelente. Cine doreste impecabilul trebuie sa se adreseze dvs. Sunteti minunati cu toti! Mii de multumiri! Cu tot dragul,”

B Elena
Bucuresti
17.01.2014

Interventia efectuata: Laparotomie exploratorie, visceroliza, tumorectomii multiple

 

“Aceasta experienta de viata nu o voi uita niciodata pentru ca nu imi puteam imagina ca voi ajunge intr-un spital unde exista atata amabilitate si atata devotament pentru meseria de medic sau asistent.
Avand in vedere ca am 19 ani, am fost foarte speriata, insa doamnisoarele asistente m-au facut sa zambesc mereu si sa fiu optimista. Nu cred ca exista o ingrijire mai buna de atat.
Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a explica tot, dar persoanelor care vor veni aici, le pot spune cu mana pe inima ca nu se pot lasa pe maini mai bune de atat.
Felicitari celor care au reusit sa multumeasca atatea persoane, inclusiv pe mine.
Cu drag, o pacienta foarte multumita.

G. Simona Victoria
Constanta
17.01.2014

Interventia efectuata: Chistectomie bilaterala