Impresii

 

20152014 I 2013 I 2012 I 2011 I 2010 I 2009 I 2008 I 2007

 

"Va multumesc din suflet pentru toata experienta pe care am trait-o in aceste zile! Cuvintele sunt sarace pentru a exprima recunostinta mea pentru ingrijirile primite, dar si pentru omenia personalului, pentru profesionalismul ireprosabil al domnului doctor Stoian, al domnului doctor Jumuga, al doamnelor si domnisoarelor asistente, cu totii OAMENI inainte de toate. As vrea sa am puterea sa popularizez ceea ce faceti aici zi de zi. Va multumesc! Va doresc Sarbatori fericite si numai impliniri"

P. Magdalena,
Bucuresti
13.12.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala

“Mii de multumiri d-lui dr Jumuga si Stoian, precum si intregului personal pentru atentia deosebita acordata atat in timpul consultatiilor medicale, cat si in timpul sederii mele in aceasta clinica. Toti au dat dovada de profesionalism, conditiile sunt deosebite. Aici esti tratat intr-adevar ca un om. Mii de multumiri tuturor! Multa sanatate si sarbatori fericite!”

M. Mihaela Liana
Gaesti, Dambovita
12.12.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala

“E mare lucru sa gasesti omul potrivit la locul si momentul potrivit. Multumesc din suflet d-lui dr. Stoian pentru profesionalismul, blandetea si curajul pe care il insufla tuturor pacientilor. Multumiri intregii echipe, domnului dr. Jumuga, asistentelor, in special Mihaelei, care e o minune de copil! Le doresc multa sanatate tuturor si sa aduceti bucurii tuturor pacientilor care va calca pragul. Mult succes in meseria pe care ati ales-o!”

C. Nicoleta
Braila
12.12.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

"Mii de multumiri tuturor si d-lui dr. Stoian, un om cu suflet mare si bland, d-lui dr. Jumuga, asistentelor, personalului auxiliar. Sunteti profesionisti si dedicati meseriei. Mult succes in continuare si Dumnezeu sa va dea multa sanatate si intelepciune. Sarbatori Fericite! Cu stima si respect.”

C. Eugenia
Mangalia
12.12.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

 

“As dori sa pot transmite acest mesaj tuturor femeilor care au probleme de sanatate. Avand in vedere ca am colaborat cu dl. Dr. Stoian de mai bine de 10 ani, am constatat ca este aceeasi persoana maleabila, un om de exceptie si a reusit sa intregeasca aceasta  “familie” cu oameni deosebiti, care isi desfasoara activitatea din suflet si nu drin necesitate. Toate aceste persoane au fost “aduse” de catre bunul Dumnezeu spre a salva si ridica moralul persoanelor care au intins o mana de ajutor.
Multumesc! din suflet intregii echipe minunate, impreuna cu sora mea C. Viorica.” Sa va ajute Dumnezeu!”

B Tasica
Focsani
11.12.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara 

“Multe multumiri domnului doctor Stoian si intregii echipe! Multumesc din suflet tuturor, pentru tot ce ati facut pentru mine. Sunteti o echipa minunata! Va admir profesionalism, grija si consideratia pentru paciente. Cu stima si respect, recunostinta si dragoste.”

G. Anca Loredana
Bucuresti
06.12.2013

Interventia efectuata: Salpingectomie unilaterala laparoscopica

“Multumesc Domnului Doctor Stoian, Doamnei Doctor Vasile, intregii echipe care a dat dovada de profesionalism, caldura sufelteasca si inteleger fata de pacienti. Un loc minunat in care m-am simtit ca acasa.
Va doresc sa aveti putere de munca, aceeasi rabdare si dragoste fata de meseria pe care ati ales sa o practicati. Cu mult, mult drag si respect, colectivului Gynecoland!”

D. Mihaela-Alina
Bucuresti
06.12.2013

Interventia efectuata: Miomectomie clasica

“Am ajuns la acesta clinica printr-o recomandare. Am avut emotii mari, inca din 2010, de la prima investigatie, stau cu spaima sa n-am si eu aceeasi boala ca a sotului meu, care a decedat in februarie 2010.
Inca de la prima consultatie, domnul doctor Stoian mi-a dat mult curaj si speranta. Multumesc din tot sufeltul meu intregului colectiv, in frunte cu dmnul doctor Stoian si doamna doctor Vasile. Multumesc Oana, Monica, Alina – sunt cele mai pregatite asistente. Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va ocroteasca toata viata pentru tot binele pe care il faceti. Cu mult respect.”

P. Penilopa
Isaccea, Tulcea
05.12.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Multumesc!!!

Peste ani sa ne vedem cu bine! Am venit aici cu foarte multa incredere si doresc tuturor sa aiba tot atat de multa incredere in serviciile clinicii Sf. Luciasi in medicii acesteia.”

V. Mihaela
29.11.2013

Interventia efectuata: Ruptura veche de perineu (RVP)

“Dupa multe investigatii in foarte multe locuri, v-am ales pe dumneavoastra, v-am ales pentru ca v-am considerat cei mai potriviti, iar acum o spun cu certitudine – CEI MAI BUNI! Multumesc din sufelt domnului doctor Stoian si domnului doctor Jumuga, precum si intregii echipe pentru ca mi-ati dat din nou viata! Conditiile au fost minunate! Va multumesc!”

C. Maria
Pitesti
29.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala, colpoperineorafie posterioara

“Inca din prima clipa in care am patruns in clinica Gynecoland am facut o comparatie care pentru multe persoane ar putea parea ciudata, dar in final s-a dovedit a fi comparatia corecta. Chiar de la primul contact cu personalul clinicii, dar mai ales cand am deschis usa rezervei in care am fost “cazata”, atat eu, cat si sotul am avut aceeasi reactie, punand aceeasi intrebare: am ajuns cumva la pensiunea noastra preferata de la Sighisoara?
Atat acolo, cat si aici, am intalnit oameni calzi si primitori si un ambient pe masura. Pentru moment am uitat, daca pot spune asa, care erau “scopul si durata vizitei”.
Au trecut de atunci trei zile si a venit momentul in care sa parasesc aceasta clinica, “pensiunea” cum o numesc eu, precizand ca ma aflu intr-o stare de sanatate foarte buna, desi am suferit o interventie chirurgicala deloc usoara, dar gratie personalului, am depasit cu bine momentul.
Realizez ca am umplut pagina, dar nu pot incheia inainte de a multumi INTREGULUI PERSONAL pentru profesionalismul si DARUIREA de care a dat dovada, pentru ca m-a inteles, m-a incjurajat si mi-a dat incredere ca in final va fi foarte bine, importanta fiind doar rabdarea mea.
Multumesc din tot sufletul d-lui dr. Stoian Ion, care s-a dovedit a fi un OM si un DOCTOR DE EXCEPTIE. Va multumesc tuturor. Cu deosebit respect.”

P. Adriana
Bucuresti,
28.11.2013

Interventia efectuata: Tripla miomectomie laparoscopica

“O echipa de profesionisti, incepand cu dl dr. Stoian si Jumuga si continuand cu toata echipa de asistente, Monica, Tanta, Stefania... A dovedit, toata echipa, a avea un calm deosebit, profesionalism de nota 10 + (daca poate exista asa ceva)! Am fost ingrijite si tinute in conditii extraordinare, curatenie, mese “copioase” (asa cum este necesar, cu regim) si tratament adecvat. Voi recomanda tuturor prietenilor (daca vor avea probleme) sa vina aici, cu cea mai are incredere.
Multumesc pentru tot! Dumnezeu a vrut sa va cunosc si sa fie ok!

T. Cristina
Buzau
28.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“M-am internat in acest spital in data de 25 noiembrie, 2013 pentru o interventie destul de urgenta: abces mamar. Am gasit aici o echipa de profesionisti, de la medici, pana la personalul de serviciu. Mi-a fost teama in prima zi ca voi pati ceva! Frica mi-a disparut treptat si in sufletul meu a inmugurit speranta de bine. Multumesc asistentelor.
Multumesc domnului doctor Jumuga Cristian, un medic de nota 10 plus, un om care isi face datoria pe deplin. O sa recomand aceasta clinica tuturor conostintelor, prietenilor, rudelor si chiar persoanelor necunoscute cu care voi conversa. Cu drag, Laura.”

A. Laura
Bucuresti
27.11.2013

Interventia efectuata: Drenaj abces mamar

“Mii de multumiri pentru intregul personal medical al acestei clinici – in frunte cu dl Dr. Stoian, dna. Dr. Vasile si dl Dr. anestezist. Totul a fost minunat, serviciile medicale au fost ireprosabile. Aici esti tratat omeneste si de catre oameni. Multumesc tuturor!”

E. Maria
Filias, Dolj
21.11.2013

Interventia efectuata: Ruptura veche de perineu (RVP)

“Nu stiu daca am destule cuvinte ca sa le multumesc tuturor oamenilor care fac parte din aceasta echipa minunata din clinica.
Ii multumesc din tot sufeltul d-lui dr. Stoian care este un profesionist desavarsit si un om deosebit. Cu multa rabdare si blandete mi-a explicat pe intelesul meu care este situatia in care ma aflu si ce se poate face mai departe. M-a ajutat sa iau decizia cea mai intelepata pentru mine. Consider ca am fost foarte norocoasa sa ajung pe “mainile de aur” ale dr. Stoian si dr. Vasile.
De asemenea, le multumesc tuturor asistentelor care au avut grija in permanenta de mine, cu un zambet, o vorba buna si, nu in ultimul rand, cu priceperea de care au dat dovada. Oana, Monica, Alina, Nety, doamna Tanta si domnului care a stat cu noi la terapie. Va multumesc din tot sufletul. Cu mult respect.”

C. Diana
Bucuresti
21.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie radicala

“Cand am facut « cunostinta » cu si despre aceasta clinica, parerea placientelor - nu putine la numar – m-a ajutat sa ma hotarasc daca sa vin la o consultatie aici. Acum pot sa spun ca am luat o hotarare inteleapta. Am gasit personal foarte bine pregatit din punct de vedere profesional, care m-a facut sa inteleg ce este bine pentru sanatatea mea.
Pe langa profesionalism, au dat dovada si ca sunt oameni adevarati, care stiu sa respecte oamenii (lucru rar intalnit in Romania de azi). Nu vreau sa fac o nedreptate, asa ca le spun TUTUROR un sincer – VA MULTUMESC!
Aveti incredere in aceasta clinica si veti vedea ca suferintele dvs. vor disparea.. Cu mult respect.”

R. Valeria
Bucuresti
21.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie abdominala totala unilaterala

 

“Mii de multumiri d-lui dr. Cristian Jumuga , d-lui dr. anestezist Plesa, d-lui dr Stoian, asistentelor, care sunt niste dragute, intregii echipe, care are un profesionalism si o bunatate intelegatoare.

S. Elena
Prahova
15.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala abdominala bilaterala

“Mii de multumiri intregului colectiv de Doctori (Dr. Gabriela Macota, Dr. Cristian Jumuga si Dr. Stoian) si echipei de ingrijire, respect pentru toata echipa GYNECOLAND. Va multumesc tuturor si putere de munca. VA PUP!!!”

V. Floretina Georgiana
Slobozia-Ialomita
14.11.2013

Interventia efectuata: Chistectomie

“In acest loc am gasit rabdare, intelegere si sentimentul ca unor oameni cu suflet bun le pasa foarte mult de mine. Multumesc foarte mult D-lui Dr. Stoian care implteste profesionalismul cu o bunatate intelegatoare. De la primul consult mi-ati explicat rabdator ce mi se intampla si a insemnat deosebit de mult pentru sufletul meu infricosat.
Multumesc echipei de ingrijire, care ne-a alintat si ne-a imbarbatat prompt!
Dumnezeu sa va dea BUCURIE si SANATATE pentru bunatatea cu care ne ingrijiti!

PS: Daca aveti nevoie, pe viitor, de un sediu proiectat cu caldura unui pacient, va voi ajuta din suflet. ”

M. Emilia-Adina
Bucuresti/Constanta
14.11.2013

Interventia efectuata: Ovarectomie

“M-am simiti extraordinar in aceasta perioada petrecuta la Gynecoland. Evit sa folosesc termentul de “spitalizare” pentru ca e departe de adevar. A fost o “cazare” in conditii de super-hotel, curat, ingrijit, mancare (o data ce am avut voie) excelenta si sa nu uitam personalul medical.
Toti cei care mi-au trecut pragul rezervei au fost foarte bine pregatiti, lucrand calm, cu profesionalism si parca se putea vedea ca fac asta de placere, cu drag.
Multumesc d-lui dr. Ion Stoian pentru grija pe care mi-a purtat-o, pentru modul in care m-a imbarbatat in dimineata post-operatorie, pentru toata atentia pe care mi-a acordat-o incepand din primele ore ale internarii.
Multumesc tuturor celor care m-au lasat sa dorm linistita si nu m-au trezit pentru tratament. Apreciez enorm tot ce ati facut pentru mine.”

B. Andreea
Sibiu/Cluj
14.11.2013

Interventia efectuata: Histeroscopie, laparoscopie exploratorie

“In primul rand vreau sa-i multumesc Domnului Dr. Stoian Ion, care pentru mine a fost ingerul meu, care m-a facut bine, iar in al doilea rand vreau sa multumesc echipei de medici si asistenti, care merita toata lauda noastra, a pacientelor. Nu am cuvinte decat de lauda
Va multumesc pentru toata ingrijirea acordata si grija pe care o aveti pentru noi. Iar pentru doamna doctor Vasile Mirea, o pup si o iubesc. Va multumesc. Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru tot ce faceti.”

I. Aurelia
Magurele
08.11.2013

Interventia efectuata: Miomectomie

“Daca as face o comparatie cu ziua de astazi, as putea zugravi un tablou picat din cer: domnul doctor Ion Stoian si doamna doctor Vasile Mirela – cei doi doctori ingeri intrupati – comparati si Sf. Mihail si Gavril. Atata daruire sufleteasca nu am vazut nicaieri. In colectivul dumneavoastra exista o mana cereasca, mi-ati luat mana calda si ati impreunat-o cu Dumnezeu.
La aceeasi inaltime cotez si restul personalului, cu gradul de ingeri pazitori cazuti din cer, intrupati in acel trup zambitor, cald, bland, intelegator, sfatuitor, intr-un cuvant desavarsiti pentru aceasta clinica.
Nu cred ca gasesc un superlativ de a va multumi pentru toata daruirea dumneavoastra (v-ati lasat la poarta clinicii toate problemele dumneavoastra si le-ati pus pe tava pe ale mele). Eu vin dintr-o lume exasperata si creierul meu este motorizat, asa cum ati vazut. Mi-ati modelat trupul, iar eu voi incerca sa-mi modelez creierul dupa modelul dumneavoastra!
Daca as scrie toata dragostea mea pentru dvs. nu mi-ar ajunge acest caiet. Va multumesc din tot sufletul si inima mea! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va dea de mii de ori daruirea dumneavoastra!”

M. Mirela
Tg. Ocna, Bacau
08.11.2013

Interventia efectuata: Ruptura veche de perineu (RVP)

“Profesionalism si intimitate! Conditii exemplare si personal deosebit. Multumiri doamnei doctor Mirela Vasile, un om, un prieten. Cu aleasa consideratie.”

L. Daniela
Braila
06.11.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie, histeroscopie diagnostica

“Multumiri intreg colectivului acestei clinici pentru atentia acordata si pentru profesionalismul de care a dat dovada. Va multumesc tuturor.”

T. Ionela
Constanta
05.11.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie

“Mii de multumiri d-lui dr. Stoian si intregii echipe pentru profesionalism si seriozitatea de care au dat dovada. Va multumesc tuturor si sa aveti putere de munca.”

M. Alina
Bragadiru
05.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Un chirurg adevarat este un salvator de vieti – nimic nu este mai important decat viata. Acesta este dl dr. Stoian care a investit totul, si-a investit viata in salvarea altor vieti, alaturi de o echipa de inalta omenie. Cu inalta consideratie.”

M. Fabiola
Bucuresti
01.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multumesc D-lui Dr. Stoian si intregii echiipe pentru profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea de care au dat dovada. M-am simtit foarte bine in aceasta clinica, in ciuda interventiei chirurgicale, peste care am trecut mult mai usor, datorita conditiilor deosebite si atentiei primite de la personalul medical.
Va voi recomanda cu incredere tuturor celor ce vor trece prin aceeasi incercare! Xu recunostina.”

S. Irina
Targoviste
01.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Nu exista cuvinte potrivite pentru a multumi d-lor doctori si personalului medical. Cu deosebit respect pentru cel care a fost pentru o “ancora”, Dl. Dr. Stoian. Si nu in ultimul rand, multumiri D-lui Dr. Jumuga. Cu stima.”

V. Eugenia
Bucuresti
01.11.2013

Interventia efectuata: Histerectomie radicala cu limfadenectomie pelvina

“Din tot sufletul multumesc intregii echipe a spitalului. Va doresc putere de munca si sa puteti face lucuri minunate mult timp de acum inainte. Cu deosebit respect.”

C. Ileana
Bucuresti
31.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala abdominala

“Am venit pentru o operatie si am facut doua. Sunt foarte bine dupa cele doua interventii pe care le-am trecut, si nu singura. Intregul personal foarte dragut si chiar frumos, a fost alaturi de mine si a dat dovada de profesionalism. In aceasta clinica, pe langa inalta calitate profesionala, este si cea de “rasfat”.
Va multumesc din tot sufletul meu pentru tot si va doresc multa, multa sanatate si implinire profesionala si personala. Mult succes!!!”

S. Daniela
Slatina
28.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Cu acest prilej imi exprim admiratia fata de Clinica “Sf. Lucia” Gynecoland creata de dl. dr. Stoian Ioan: profesionalism si deosebita atentie fata de pacienti, pe care ii ajuta sa depaseasca momentele grele din viata lor.
Multumesc si felicitari:
- echipei de medici formata din dr. Stoian Ion, dr. Vasile Mirela si dr. Plesa Laurentiu, pentru incurajarea si intelegerea pacientilor, dublate de un inalt profesionalism.
- Intregii echipe de asistente si infirmiere, pentru zambetul cu care si-au insotit fiecare gest sau serviciu medical, care au indulcit suferinta si durerea.
Tuturor va multumesc si va urez multa sanatate, ca sa dati din din preaplinul dvs. si pacientilor dvs.
Cu stima.

PS: Conditii de cazare excelente.”

C. Cornelia
Bucuresti
25.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Cu bani poti sa ai orice, se spune. Nu, nu se poate. Poti sa cumperi mancare, dar nu pofta; medicamente, dar nu sanatate; paturi moi, dar nu somn; cunoastere, dar nu intelepciune; stralucire, dar nu confort; distractie, dar nu bucurie; colegi, dar nu prieteni; servitori, dar nu fidelitate; par carunt, dar nu onoare; zile linistite, dar nu pace. Coaja tuturor lucrurilor o poti obtine pe bani, dar nu samburele.
Va doresc ganduri frumoase si... multa sanatate!”

G. Carmen
Bucuresti
25.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala

“Din tot sufeltul VA MULTUMESC!!! si va doresc SANATATE SI BUCURII!! Va imbratisez cu tot dragul.”

G. Emilia
Constanta
25.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Am venit aici pentru un control si am ramas pentru o operatie destul de complexa, dar care a reusit datorita doctorului Stoian, doctoritei Vasile si doctorului Plesa care au fost exceptionali. Fara doctorul Stoian nu cred ca mai scriam ceva aici. Pentru mine a fost ca un inger pazitor. Multumesc din suflet tuturor si, nu in ultimul rand, asistentelor medicale care au fost extraordinare, adevarate profesioniste, dar si niste fete mereu cu zambetul pe buze, fete care m-au ajutat sa trec peste toate starile. Multumesc tuturor.”

P. Adriana Coralia
Targoviste
11.10.2013

Interventia efectuata: Suspiciune chist dermatoid torsionat, laparotomie de urgenta

“Am venit ingrozitor de speriata la aceasta clinica pentru a efectua o interventie chirurgicala. Temerile mi-au fost indepartate de discutiile purtate cu domnii doctori si asistentele medicale. Vreau sa multumesc d-lui dr. Stoian si dnei. dr. Vasile pentru profesionalismul de care au dat dovada, dar si pentru caldura, blandetea cu care m-au tratat. De asemenea, vreau sa multumesc asistentelor medicale care, cu delicate si cu zambetul mereu pe buze, m-au facut sa-mi inving teama de seringa, branula, sonda, etc. Mii de multumiri tuturor !

G. Georgeta
Turnu Magurele
11.10.2013

Interventia efectuata: Miomectomii multiple pe cale clasica

“Pot spune ca a fost un cadou de ziua mea, ca acum sunt bine. Va multumesc D-le Dr. Stoian pentru TOT! Va multumesc Dna. Dr. Vasile pentru atentia acordata si, nu in ultimul rand, INTREGII ECHIPE! Cu stima.”

D. Cristina
Fetesti, Ialomita
11.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie subtotala rezectie partiala ovariana stanga, excizia implantelor endometriozice peritoneale

“M-am simtit ca un copil in tara lui Mos Craciun. Am fost foarte bine primita si ingrijita in camera ca de hotel, de catre spiridusii Monica, Oana, Alina, Cristina si Nety, atenti, bine pregatiti si prezenti peste tot. Mos Craciun (cu halatul rosu) dl. dr. Stoian  a facut, impreuna cu ajutorul sau, dna. Dr. Vasile, sa mi se implineasca un vis frumos care parea imposibil. De aceea, pot spune ca am primit cel mai frumos dar. Echipa Clinicii Sf. Lucia este precum personajele din poveste: ideale si greu de intalnit in ziele noastre. Sunt fericita si multumita pentru ca interventia chirurgicala executata cu daruire si profesionalism, mi-a readus sanatatea si linistea sufleteasca de care aveam mare nevoie. Sa fiti binecuvantati de Dumnezeu. Multumiri si respect la maxim.”

S. Elena
Bucuresti
11.10.2013

Interventia efectuata: Miomectomie multipla pe cale clasica

“Inca de la inceput am venit increzatoare in profesionalismul d-lui dr. Stoian Ioan, dar cu mari emotii si cu teama pentru starea mea de sanatate, teama care a disparut pe parcursul discutiilor cu dl. doctor. Pe parcursul celor trei zile de spitalizare toata echipa s-a dovedit a fi foarte placuta, atenta cu mine si au dat dovada de foarte mult profesionalism. De asemenea, locatia a fost una foarte calduroasa, avand senzatia ca ma aflu intr-un mic concediu. Multumesc d-lui doctor si intregii echipe pentru tot efortul depus si pentru tot ceea ce a facut pentru mine ! »

B. Alina
Craiova
10.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie ovariana bilaterala laparoscopica

“Am “vizitat” aceasta clinica timp de cateva luni, impinsa fiind de probleme de sanatate care imi amenintau viata si viitorul meu si al familiei mele. In tot acest timp am avut dovada constanta din partea intregii echipe GYNECOLAND in ceea ce priveste profesionalismul si pasiunea pentru un domeniu absolut special: MEDICINA.

Ceea ce impresioneaza in mod aparate este maniera umana si naturala a dl. dr. Stoian de a primi pacientul, de a analiza problema si mai ales de a transmite rezultatele catre pacient. Este practic o lectie neasteptata de medicina, pe intelesul tuturor, fenomen care, din experienta de pana acum, este destul de rar. Aceeasi atitudine este insuflata intregului personal al clinicii. Locatia in sine are un are de “acasa”. Toate aceastea transforma experintele medicale neplacute in momente mult mai usor de trecut. Nu imi voi putea imagina niciodata “magia” pe care o practica domnul doctor in timpul oricarei interventii, insa este limpede ca dansul duce partea cea mai complicata. Nu imi ramane decat sa multumesc domnului doctor si intregii echipe pentru tot ce a facut pentru mine!”

S. Silvia
Bucuresti
10.10.2013

Interventia efectuata: Mioliza cu radiofrecventa, rezectie partiala ovariana stanga

“Multumesc din suflet echipei medicale in frunte cu dl dr Stoian pentru profesionalismul de care a dat dovada. Sunteti niste oameni minunati, care vindeca oamenii prin tot ceea ce fac mainile dvs. pricepute si cuvintele care ne merg la suflet.Va multumesc si va respect pentru tot ceea ce faceti.”

S. Mihaela
Ramnicu Valcea
4.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Internarea in aceasta clinica privata m-a ajutat sa fac diferenta intre serviciile oferite de clinicile de stat si cele private. Centrul Medical Gynecoland este amenajat si dirijat cu multa pricepere si eleganta, astfel incat, atunci cand ai ajuns aici, uiti de boala pe care ai venit sa o tratezi, fiind intampinat de oameni binevoitori, zambitori si foarte, foarte bine pregatiti profesional. Atentia, afectiunea si profesionalismul, intalnite atat in timpul interventiei chirurgicale, cat si in timpul recuperarii, arata cat de bine este organizat serviciul in aceasta clinica. Mii de multumiri corpului medical si conducerii acestei clinici.”

A. Madona
Campulung
4.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie radicala Madden

“Am ajuns aici la indicatia ferma, dar si prienenoasa a d-lui dr. Stoian, pe care il cunosc si il respect de multa vreme. Teama si emotia cu care am pasit in clinica mi-au disparut partial la primirea calduroasa cu care am fost intampinata de catre asistentele de serviciu. Intregul colectiv este foarte bine pregatit, profesional, emana multa caldura, blandete, amabilitate, promptitudine si iti creaza in permanenta impresia ca te aflii in familie. Multumesc din suflet echipei de medici in frunte cu dl. dr. Stoian, care m-a ajutat sa depasesc cu bine momentele dificile ale operatiei. Va doresc tuturor multa sanatate si putere de munca, pentru a continua sa aduceti in sufletul multor femei linistea si speranta. Ma bucur ca am cunoscut oameni cu mainile si sufletul de aur. Mii de multumiri! Succes in continuare!”

D. Mihaela
Pitesti
3.10.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multumesc oamenilor frumosi, dedicati si profesionisti intalniti aici.”

G. Delia
3.10.2013
Vaslui

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Cu greu se intalnesc astazi oameni dedicati, prin meseria lor, oamenilor. Si totusi, parca Dumnezeu aranjeaza lucrurile de asa maniera incat intotdeauna sa mai existe o raza de speranta. Pentru mine aceasta raza de speranta a fost dl. dr. Jumuga. Increderea pe care mi-a insuflat-o in stapanirea profesiei sale m-a facut sa accept cu sufletul deschis provocarea care urma. Mainile sale de aur au facut sa trec cu bine peste aceasta incercare. Ii multumesc din suflet si ii voi fi toata viata recunoscatoare. Am spus la inceput ca gasesti cu greu oameni dedicati oamenilor. In aceasta clinica exista ingeri dedicati oamenilor (asistentele). Grija pentru fiecare bolnav in parte, nelipsitul zambet de pe buze, optimismul pe care il inspira creaza o atmosfera extraordinara pentru un om suferind. Sa nu uit de dl.dr. Plesa, care m-a intineri cu cel putin 15 ani. De la 200 glicemie, am ajuns la 85.

Felicitari managerului care a reusit sa formeze un asemenea colectiv. Sa le dea Dumnezeu sanatate precum au dat dansii altora.”

P. Victorica
3.10.2013
Bucuresti

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Am ajuns la clincia Gynecoland printr-o recomandare. Multumesc din toata inima echipei medicale, d-lui dr. Jumuga, un om si un profesionist adevarat, la care am venit cu toata increderea. De asemenea, multumiri asistentelor medicale, care au dat dovada de amabilitate, intelegere, caldura. Continuati sa dati dovada de profesionalism, sa aduceti bucurie, speranta si sanatate oamenilor care va calca pragul. Cu multe multumiri, Cornelia.”

G. Cornelia
20.09.2013
Constanta

Interventia efectuata: Histerectomie vaginala totala asistata laparoscopic cu anexectomie bilaterala

“Am venit la aceasta clinica prin recomandarea doameni doctor Ciufu din Constanta. Am intalnit o echipa de medici foarte pregatiti profesional. Personalul auxiliar este la fel de bine pregatit. Domnul doctor STOIAN  a stiut sa isi aleaga personal foarte bine pregatit, ca impreuna sa formeze o echipa. M-am simtit ca intr-o familie. Tot colectivul este plin de caldura, blandete, amabilitate, promptitudine, profesionalism. Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine. Va doresc multa sanatate si multa putere de munca sa vindecati multe alte suflete si sa le dati multa speranta. Multe multumiri domnului dr. STOIAN si d-lui dr. JUMUGA . Cu multa stima, Vali, D.”

D. Valentina
10.09.2013
Constanta

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Am ajuns la aceasta clinica printr-o recomandare. Emotii mari, inima indoita, chiar frica. Am intalnit aici oameni care mi-au dat curaj si speranta, oameni deosebiti, profesionisti adevarati. Au reusit sa ma treaca peste acest scop al vietii si sa-mi redea increderea in mine. Va multumesc din suflet tuturor si va doresc numai impliniri. Sa o tineti tot asa si sa continuati sa aduceti siguranta si speranta in vietile celor care va cer acest lucru. Cu multe multumiri.”

N. Nicoleta
19.09.2013
Giurgiu

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala

“Clinica Gynecoland este un loc amenajat ca dupa Nekerman, unde nimic nu miroase a boala, a suferinta, a deznadejde... Un loc unde esti tratat cu afectiune, cu atentie in  permanenta si mai ales profesionalism! Imediat ce anestezia a incetat esti angajat in programul de recuperare riguros din toate punctele de vedere. Asa se face ca in trei zile esti la “parametrii tehnici normali” si poti pleca acasa.

MULTUMESC d-lui dr. STOIAN si d-lui dr. JUMUGA!
MULTUMESC Oana, Monica, Alina, cele mai frumoase, tinere si bine pregatite asistente. Love you! M..D.”

D. Mihaela,
Targoviste
18.08.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala

“Am venit cu foarte mari emotii, dar dupa ce am stat de vorba cu medicii si asistentele am capatat incredere, mi-au dat o siguranta totala. Multumesc Domnului ca am venit aici, unde un dambovitean de-al nostru cu maini de aur, dl. dr. STOIAN ION si intreaga echipa, ne dau curaj si multa speranta de viata. Multumesc din suflet, sa va dea Domnul toate cele bune. Cu respect, Elena.”

P. Elena
Rau-Alb, judetul Dambovita
13.09.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Respect si multumiri pentru intreg colectivul Clinicii, in frunte cu dna. DR. VASILE MIRLEA si “furnicutele” de zi si noaptie – asistentele medicale – care m-au ajutat sa trec peste emotii si dureri. Servicii ireprosabile, confort pe masura! Cu recunostinta, Carmen P.”


P. Carmen-Ilena
Craiova
12.09.2013

Interventia efectuata: Histerectomie laparoscopica

“Multumesc intregului personal pentru atentia acordata si, in special, dnei. dr. Vasile Mirela pentru sprijinul si si increderea acordate. Va iubesc si va respect!”

S. Mihaela Gabriela
Ploiesti
09.09.2013

Interventia efectuata: Tumorectomie mamara

“Dumnezeu mi-a indreptat pasii catre aceasta clinica unde am intalnit oameni deosebiti, calzi, minunati. De la prima discutie cu dl. dr. Jumuga, am simtit ca aici este locul unde voi gasi rezolvarea problemelor mele de sanatate si ca dumnealui este salvatorul meu. Va multumesc din tot sufletul d-le doctor!
Multumesc intregii echipe de medici care au participat la interventia chirurgicala! Multumesc dnei Stefania, Alinei, Monicai, care mi-au facut sederea aici minunata! Multumesc pentru ca v-am intalnit si pentru ca existati! Multumesc tuturor! Cu mult drag si recunostinta.”

R. Aurora
Constanta
05.09.2013

Interventia efectuata: Mastectomie cu limfadenectomie axilara

“Multumesc intregului personal pentru serviciile acordate in mod profesionist si cu mare grija pentru pacienti. Personal bine calificat, servicii excelente, totul este impecabil. Multumesc domnilor doctori Stoian Ioan si Jumuga Cristian si domnisoarelor asistente Alina, Monica, Oana; d-lui dr. anestezist. Va multumesc din suflet!”

C. Elena
Pitesti
03.09.2013

Interventia efectuata: Histerectomie abdomaniala totala cu anexectomie bilaterala

“Sunt o peroana care are mai mutle afectiuni medicale (am un sitem imunitar slabit). M-am prezentat la aceasta clinica privata, urmare a recomandarii altor persoane care s-au tratat aici. Am considerat si s-a confirmat ca este foarte mare diferenta intre o clinica privata si una de stat.
Colectivul de medici si asistente – sunt oameni deosebiti, care au dat dovada de profesionalism si umanitate ridicate. Comunicarea si informarea pacientului (familiei) are un rol important pentru moralul bolnavilor. Este o clinica de nivel occidental.
Multumiri dr-lui Jumuga si dr-lui Plesa, precum si asistentelor/asistentului care au fost de serviciu in aceasta perioada. Multumim tuturor pentru tot ceea ce ati facut pentru noi. Cu respect si recunostinta.”

A. Virginia
Targoviste
17.08.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala pe cale abdominala

“Recunosc ca din si in cate centre medicale am intrat, aici la voi am fost altfel primita. In primul rand eu, prin firea mea mai agitata (deformare profesionala) si prin curiozitatea de a cunoaste cat mai multe lucruri despre “problema mea”, atat de dezamagita eram incat nu mai aveam incredere in “cineva”. Insa prin ambuscada de probleme, lucrurile s-au linistit si in momentul in care intrebarile mele au avut si raspunsuri, apoi vorbele au devenit fapte si mai apoi, prin locul cald si plin de lumina si de oameni draguti, atenti, simpatici si extrem de dedicati profesiei si cu multa sensibilitate, am avut iar incredere in acel “cineva”. Deci, am sa va doresc multa sanatate, in primul rand, si mai apoi. Domnul sa va binecunateze locul, casa si oamenii ei. Multumesc intregii echipe minunate! Va pupa Elena R.”

R. Elena
13.08.2013
Bucuresti

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara centrala bilaterala cu examen histopatologic extemporaneu benign

“Multumesc domnului doctor Jumuga Cristian pentru modul profesionist si uman cu care m-a tratat. De asemenea, multumesc domnului doctor anestezist Plesa si intregului personal, care au asigurat servicii ireprosabile, profesioniste si umane.Asistentele sunt dragute, cu mult umor, sunt profesioniste si iti ridica moralul.
Cu deosebita consideratie.”

G. Gabriela
Bailesti
13.08.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara stanga cu examen histopatologic extemporaneu benign

“Multumesc, in primul rand, domnului doctor Jumuga Cristian pentru profesionalismul si gradul de umanitate ridicat, iar in al doilea rand multumesc omului Jumuga Cristian, care este un barbat sarmant, cu privire patrunzatoare si zambet strengar. Este omul care stie sa vindece, nu doar ranile trupesti, ci si sufletele, cu blandetea si caldura caracteristica.
Atentie fetelor! Va intoarceti la domnul doctor cu drag doar pentru ca aveti de inapoiat niste fire ce nu va apartin, pentru ca atunci cand a specificat ca este “casatorit, chiar daca nu poarta verigheta” avea un chip luminos si fericit.
Cele doua veverite, asa cum imi place mie sa le numesc, Alina si Oana, asistente in acest spital, au reusit sa ma determine sa imi inving teama uriasa de tot ceea ce inseamna ac, seringa, sonda, branula, spital, etc. Sunt minunate si sper sa ramana acesleasi fete dulci, vesele, blande, cu simtul umorului dezvoltat. Sunt asistentele pe care le astepti cu drag la cazul tau, pentru ca stiu cum sa iti aline suferinta, mai ales ca intotdeauna aduc cu ele o mica “surpriza”... mult asteptata.
Daca simtiti ca va aflati pe marginea prapastiei, contactati personalul spitalului GYNECOLAND. Ei va vor demonstra ca notiunea de spital nu este sinonim cu moartea, ci este puntea care va ajuta sa traversati acea prapastie.
Cu respect si recunostinta, Lector Universitar, dr. Luminita B.
PS: Ma voi intoarce cu drag pentru ca si eu am fire de dat!”

B. Luminita Stefania
Bucuresti
09.08.2013

Interventia efectuata: Dubla miomectomie, adezioliza

"Va multumesc pentru ingrijirea pe care mi-ati acordat-o. Serviciile au fost ireprosabile, personal deosebit si extrem de prietenos. Va multumesc inca o data."

D. Elena
Valenii de Munte
08.08.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara dreapta cu examen histopatologic extemporaneu malign, urmat de mastectomie radicala cu limfadenectomie axilara

“Am venit la aceasta clinica cu mare incredere in abilitatile si competentele medicilor si plec satisfacuta si increzatoarea ca sanatatea mea a fost imbunatatita. Multumesc intregii echipe medicale pentru atentia si ingrijirea pe care mi-a acordat-o. Sa va dea Dumnezeu sanatate sa puteti trata si alte paciente! Veti ramane in sufletul meu!”

L. Veronica Iuliana
Focsani
02.08.2013

Interventia efectuata: Chistectomie ovariana stanga cu examen histopatologic extemporaneu

“Am venit la Clinica Gynecoland cu mari emotii pentru starea mea de sanatate si cu fiecare clipa petrecuta aici, am capatat incredere ca totul va fi bine. Mii de multumiri intregii echipe medicale, d-nei dr. Vasile, d-lui dr. Stoian care sunt nu numai foarte buni profesionosti, dar si deosebit de umani si buni.
Conditiile clinicii sunt fara cusur si mi-as dori sa vad asemenea conditii intr-o zi si in spitalele de stat din Romania.”

B. Ioana
Craiova
01.08.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala pe cale abdominala

“Nu am cuvinte sa multumesc intregii echipe medicale. Sunt niste oameni deosebit de calzi si buni, iar din punct de vedere profesional, totul este la superlativ. Cu oameni ca cei din aceasta clinica (medici, asistente, personal de serviciu) lumea aceasta mare (si nu intotdeauna frumoasa) devine un loc mai bun.

Va multumesc din suflet ca existati.”

R. Camelia
Bucuresti
01.08.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala , limfadenectomie pe cale clasica

“Multumesc, servicii ireprosabile. Multumesc d-lui doctor JUMUGA si personalului!”

B. Carmen
Botosani
19.07.2013

Interventia efectuata: Conizatie

“Servicii ireprosabile! Personal calificat si extrem de prietenos. Multumesc pentru tot!!”

 

L. Monica

Bucuresti
18.07.2013

Interventia efectuata: Labioreductie

“Revenind pentru a doua oara la aceasta clinica sunt deja familiarizata cu locul si personalul. Asa ca voi trece direct la multumiri. Multumesc intregului personal, d-lor si dne-lor asistente (nu mai dau nume ca sa nu omit pe cineva) care sunt atat de frumoase si pe dinafara, dar mai ales pe dinauntru si care m-au facut sa ma simt rasfatata.
Multumesc din suflet d-lui doctor Jumuga Cristian pentru tot ce a facut pentru mine, pentru cat de profesionist este si cat de sufletist.
Sunt sigura ca Dumnezeu o sa aiba grija de dumneavoastra, caci de aceea v-a trimis pe pamant, sa aveti grija de semenii dumneavoastra. Va iubesc pe toti.”

P. Doina
Slatina
12.07.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multumesc intregului colectiv deosebit si in special domnului doctor Stoian, un om cu o caldura sufleteasca deosebita! Totul a fost peste asteptari.”

C. Luminita
11.07.2013
Bucuresti

Interventia efectuata: Ruptura veche de perineu cu incontinenta urinara la efort

“Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in cea mai grea incercare din viata mea. Multumesc DOCTORILOR si personalului care cu profesionalism m-a ingrijit.”

S. Dorina
11.07.2013
Bucuresti

Interventia efectuata: Mastectomie cu limfadenectomie axialara

“Multumesc din suflet tuturor celor de aici, pentru profesionalismul, grija si amabilitatea de care au dat dovada.”

V. Alina
Pitesti
9.07.2013

Interventia efectuata: Conizatia

“Dragii mei, am venit cu mari emotii ai am plecat cu zambetul pe buze. Va multumesc tuturor, personalului, multumesc medicilor, sunteti extraordinari! Dumnezeu sa va dea sanatate!”

M. Simona
Alba-Iulia
5.07.2013

Interventia efectuata: Laparoscopie exploratorie, miomectomie, mioliza radiofrecventa

“Multumesc intregului personal pentru serviciile acordate in mod profesionist si cu mare grija pentru pacienti. Sunteti in mod cert compatibili cu orice clinica de specialitate mare din Europa.”

G. Carmen Ioana
Bucuresti
5.07.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multumiri Cristinei care m-a ajutat sa trec peste cea mai grea noapte! Multumiri Oanei, Monicai si Alinei pentru rabdare, grija si incurajari! Si nu in ultimul rand, MULTUMIRI domnilor doctori: STOIAN, JUMUGA si d-lui dr. anestezist pentru profesionalism.
Mai presus decat toate, sunt oameni care cu multa decenta te ajuta sa treci prin aceste momente fara a-ti pierde respectul de sine!
O sa recomand cu multa caldura si incredere aceasta clinica. Va multumesc!”

N. Stefania-Cristina
Rm. Valcea
5.07.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multe plusuri, minusuri foarte putine. Mult succes si tineti-o tot asa!”
G. Elena
Slatina
4.07.2013

Interventia efectuata: Dubla miomectomie pe cale abdominala

“Personal bine pregatit si amabil, servicii foarte bune, totul este impecabil. Multumesc intregului personal, de la dl. dr. Jumuga pana la asistente si personal de serviciu.”

D. Victoria
Bucuresti
28.06.2013

Interventia efectuata: Mastectomie cu limfadenectomie axilara

“Va multumesc pentru atentia cu care m-ati ingrijit! A fost cea mai placuta “experienta” medcala. Personalul pregatit si atent cu nevoile pacientului. Multumesc dl. dr. Stoian si dnei dr. Vasile pentru intelegerea, atentia si profesionalismul de care au dat dovada. Va recomand sincer!”

S. Anca Roxana
Cluj-Napoca
28.06.2013

Interventia efectuata: Ruptura veche de perineu cu incontinenta urinara la efort, conizatie

“Servicii impecabile, conditii deosebite, personal bine pregatit si atent la nevoile pacientilor. Multumiri pentru tot!”

R. Cristina
Bucuresti
28.06.2013

Interventia efectuata: Histerectomie subtotala interanexiala pe cale abdominala

“Pana la sosirea in clinica Gynecoland, nu mi-am inchipuit ca tot personalul cat si serviciile pot fi cu adevrat la standarde europene.

Plec cu impresii deosebite si liniste sufleteasca dupa interventia chirurgicala efectuata de “mainile de aur” ale dr. Stoian si dr. Vasile. De asemenea, asistentele Oana, Monica, Alina, Nety, Cristina au fost alaturi de mine in orice moment, eu fiind o persoana “dificila” la interventie si pe timpul recuperarii. Va multumesc din suflet! Cu deosebita stima si mult respect.”

T. Gabriela
Buzau
28.06.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

"Nu am cuvinte pentru aceasta echipa de doctori, sunt desavarsiti. Ingrijirea si conditiile sunt de nota 10 ++. Nu-mi gasesc cuvintele pentru tot ce as dori sa spun... Va multumesc pentru ca ati avut grija de mine. Cu respect, S."

S. Gabriela
Bucuresti
13.06.2013

Interventia efectuata: Miomectomie uterina prin laparoscopie

“Multumesc din suflet intregii echipe din clinica Gynecoland. Am venit in aceasta clinica cu multa spaima si frica, dar dl. dr. Stoian si dl. dr. Jumuga prin vorbele lor si cuvintele pline de blandete si incredere, m-au facut sa am mare curaj si sa trec cu bine peste tot ce am intampinat, de aceea am numai cuvinte de lauda la adresa domnilor doctori, care sunt niste oameni cu experienta mare.
Va multumesc inca o data pentru tot ce ati facut pentru mine, sunteti o echipa nemaipomenita si multumesc din sufelt d-lui dr. Stoian Ion. Va doresc multa sanatate si putere de munca.”

G. Aurelia,
Targoviste
6.06.2013

Interventia efectuata: Mastectomie cu limfadenectomie axialara

“Am venit in aceasta clinica cu foarte mare incredere. Din punctul meu de vedere Dr. Ioan Stoian este un profesionist, un om cum rar ti-e dat sa intalnesti !!! Pentru mine este Dumnezeu pe pamant, pur si simplu nu am cuvinte de lauda la adresa domnului dr. Ioan Stoian. La fel si d-l dr. Jumuga, este un dr. cu experienta mare, un om care stie sa te linisteasca atunci cand ai o nelamurire, un profesionist desavarsit.
Sa nu uit de ambianta placuta din aceasta clinical asistentii OANA si colegii ei sunt de o amabilitate iesita din comun. Dupa 3 zile ma simt excelent. Multumesc d-lui dr. Stoian, d-lui dr. Jumuga si asistentilor. Aceasta clincia este cea mai tare din Romania.
Va iubesc. Sunteti in inima si sufletul meu.”

K. Rodica
Satu-Mare
6.06.2013

Interventia efectuata: Corectie chirurgicala a cistocelului si rectocelului (procedeu Kelly + CPP)

“Va multumesc din suflet pentru ce ati facut pentru mine, sunteti o echipa de nota 10 si multumesc in special d-lui dr. Jumuga Cristian. Va doresc multa sanatate, fericire si putere de munca. Va iubesc pe toti. Cu dragoste si respect, Nicoleta, Galati.”

S. Nicoleta
Galati
6.06.2013

Interventia efectuata: Mastectomie cu limfadenectomie axialara

“Multumesc din suflet domnului doctor Stoian Ion si intregii echipe pentru grija, profesionalismul si, mai ales, grija deosebita de care am avut parte. Va doresc multa sanatate si putere de munca. Cu respect, Alina.”

A Alina-Elena
D-va Rosie, Neamt
5.06.2013

Interventia efectuata: Chistectomie laparoscopica

“Mii de multumiri d-lui dr. Jumuga si d-nei asistente Monica pentru atentia acordata si pentru profesionalismul de care au dat dovada in tratarea pacientului. Am venit cu multe emotii si teama, insa plec cu multa incredere si multe sperante de bine.
Nu am stat decat o zi, insa imi va fi foarte dor de conditiile de aici de personalul de nota 10 +. Ii multumesc din suflet d-lui dr. Jumuga si Dumnezeu sa il aiba in paza pentru bunatatea si profesionalismul dansului. Mii de multumiri.”

P. Doina Danuta
Slatina-Olt
29.05.2013

Interventia efectuata: Conizatie col

“Impresiile unei paciente la 3 zile dupa o interventie chirurgicala pe cale abdominala pentru eliminarea unor chisturi ovariene dermoide:
- m-a intampinat o echipa de asistente (asistenti) extrem de dragute (chiar si fizic) si tot timpul atente la nevoile si dorintele fiecarei paciente;
- conditii de “spitalizare” comparabile cu cele hoteliere, rezerve cu bai proprii
(dotate cu sapun, hartie igienica, propsop, etc.), televizor si, nu in ultimul rand, cafeluta si ceaiul de rigoare;
- aparatura performanta, sala de operatii septica, sala de terapie intensiva            supravegheata supravegheata permanent de catre personal medical specializat;
- si nu in ultimul rand, ba chiar cel mai important, echipa de medici tineri, profesionisti si experimentati, atat pentru eliberarea unui diagnostic, cat si pentru interventiile chirurgicale.
In incheiere si pentru ca ma grabesc sa ajung acasa, tin sa multumesc in mod special echipei de meidici care m-a operat respectiv: dr. Jumuga, dr. Macota, dr. Stoian, dr. Plesa (care m-a adormit, dar m-a si trezit din anestezie ), medici care si-au facut datoria pe deplin.
Va doresc multa sanatate si multa putere de munca.”

T. Aurelia
Arges
24.05.2013

Interventia efectuata: Ovarectomie dreapta si chistectomie  stanga laparoscopica

 

 

“O echipa de profesionisti! De la doamnele asistente, pana la medicii chirurgi in frunte cu dl. dr. Stoian, care este un om EXTRAORDINAR!!! Sunt necesare doar cateva secunde pentru a realiza ca acest domn iubeste oamenii, isi iubeste fiecare pacient, iar asta inseamna vocatie! A fost prima oara in viata cand am simtit ca am fost tratata ca om si nu ca afectiune.
Va multumesc pentru grija acordata si Dumnezeu sa va dea sanatate!”

M. Ana
Bucuresti
24.05.2013

Interventia efectuata: Chistectomie ovariana laparoscopica si cromopertubatie

“Nu stiu cum sa incep. Simt ca m-am nascut a doua oara ... 
Dupa aceastla veste am simtit ca s-a prabusit totul (nu credeam). In urma cu un an am pierdut ultimul copil… si acum alta nenorocire peste mine. Cu toata aceasta mare drama pe care am avut-o, am venit la aceasta clinica cu mari sperante de viata. Am zis ca... vreau sa traiesc... si asa a fost.
Am intalnit aici o echipa extraordinara, medici, asistenti, unde am stat in conditii foarte bune si am fost tratata foarte bine. Am simtit ca toti sunt alaturi de mine, tot ce misca in jur... Am trecut prin emotii groaznice.
Va multumesc foarte mult pentru tot si Dumnezeu sa va dea sanatate sa ajutati in continuare toate femeile. Cu mult respect,”

P. Odeta
Targoviste
23.05.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara

“Multumesc foarte mult pentru atentia acordata si mai ales pentru balsamul sufletesc de care am avut parte.

Intreaga echipa este extraordinara si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a indreptat pasii catre aceasta Clinica.
Profesionalismul si devotamentul este la cote maxime, asa cum m-am asteptat. Plec cu gandul de a avea grija de sanatatea mea, pentru ca v-ati luptat pentru viata mea.
PENTRU ECHIPA MEDICALA:
“Aveti grija sa fiti sanatosi, pentru ca pacientii au nevoie de intelepciunea si bunatatea dumneavoastra.”
Cu respect, o pacienta care va multumeste din suflet pentru tot sacrificiul facut. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!”

F. Amalia-Ioana
Bucuresti
23.05.2013

Interventia efectuata: Anexectomie unilaterala pe cale abdominala

 

“Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie experienta traita aici, la Gynecoland. Am venit cu mari emotii... am plecat optimista simtind ca am renascut...
Mii de multumiri d-lui dr. Stoian – un om extraordinar cum rar intalnesti; d-nei dr. Macota, un profesionist desavarsit.
- Adi
- Monica
- Oana
- Alina.
Toata admiratia si respectul meu. Sunteti oameni adevarati. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa continuati ceea ce faceti aici, multi ani de acum in colo.
Multumesc.”

R. Adriana
Bucuresti
23.05.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie stanga pe cale laparoscopica

 

“Pentru domnii si doamna doctor: Jumuga, Stoian si Gabriela Macota, stima, respect si satisfactii profesionale.
La fel doresc si cadrelor medii si auxiliare care depun tot efortul pentru ingrijirea pacientilor.
Multumesc din suflet ca m-ati tolerat si mi-ati trecut cu vederea unele minusuri. Cu mult respect, Elena.”

 

V. Elena
Galati
22.05.2013

Interventia efectuata: Corectie rectocel

“Am ajuns la aceasta clinica absolut intamplator pentru un control de rutina, avand in vedere afectiunea anterioara. Aici, dl. dr. Jumuga si dl. dr. Masala Narcis au constatat ca exista ceva suspect la sanul stang si au propus operatia.
Fiind farmacist, as fi putut alege sa ma operez oriunde, dar am venit aici pentru ca dl. dr. Jumuga Cristian mi-a inspirat foarte multa incredere prin cunostintele profesionale ale d-lui, prin sinceritatea si blandetea cu care abordeaza situatia in care se afla o pacienta, mai ales in cazul meu, cu antecedente tumorale.
Sunt o pacienta dificila pentru ca sunt fricoasa, dar in aceasta clinica nu am avut aceasta stare de frica, pentru ca personalul medical, prin profesionalism, politete, blandete, a risipit acest sentiment.
Multumesc d-lui dr. Plesa Cristian care mi-a dat incredere ca totul va fi bine pana la capat – si asa a fost.
Inca o data multumesc d-lui dr. Jumuga Cristian pentru tot ce reprezinta ca medic si ca om.
Sa va dea Dumnezeu putere sa fiti mereu asa. Cu mult respect.”

C. Doinita-Nela
Suceava
09.05.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara stanga si limfadenectomie axilara

 

“Va multumesc din suflet pentru tot suportul acordat (toata echipa GYNECOLAND), pentru intelegere si grija acordata zi de zi. Va admir si pot sa va spun ca sunteti o echipa de nota 10.
Aflandu-ne in apropierea Pastelui va urez sanatate, fericire, sa aveti putere sa vindecati toti oamenii cu probleme de sanatate.
La multi ani! Paste Fericit! Hristos a inviat!”

T. Catrina
25.04.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Va multumesc din suflet pentru toata grija si atentia pe care mi-ati oferit-o. Un personal de nota 10!!”

C. Mariana Nicoleta
Baicoi, jud. Prahova
24.04.2013

Interventia efectuata: Laparoscopie

“Am doar cuvinte de multumire pentru personalul acestei clinici.”

U. Tudorita
Bucuresti
23.04.2013

Intereventia efectuata: Conizatie col uterin

“Va multumesc tuturor. Cu stima si respect.”

G.-G. Magdalena
Bunesti, jud. Valcea
23.04.2013

Interventia efectuata: Tumorectomie mamara

“O ECHIPA DE NOTA 10!”

Cuvintele de multumire si de lauda sunt sarace, nu pot cu adevarat sa exprime sentimentele mele.
V-am descoperit pe interent, din prima secunda am avut o senzatie de incredere deplina, de parca va cunosteam de o viata. Ce sa spun, nu regret ca nu am optat pentru o alta clinica din Italia, unde am asigurari medicale si nu as fi platit nimic, aici a simtit sufletul meu ca trebuie sa vina. Destinsa si increzatoare, m-am abandonat in mainile expertilor din echipa medicala si aici, cu multa dragoste si considerantie, ii numesc pe toti, de la medici pana la infirmieri.
Sa va ajute Dumnezeu sa duceti mai departe, sa continuati ceea ce ati inceput. VA IUBESC, POMPILIA!”

P. Pompilia
Messina-Italia
18.04.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala asistata laparoscopic

“Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine. Numai cuvinte de lauda intregii echipe; sunteti de nota 10. Sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate si putere de munca!”

F. Neli
Ploiesti
11.04.2013

Interventia efectuata: Histerectomie Totala cu Anexectomie Bilaterala

“Doar cuvinte de apreciere, multumire si respect pentru intreaga echipa de profesionisti de la aceasta clinica. M-am simtit pregatita, inteleasa, ingrijita si rasfatata.
Va multumesc din suflet si va doresc viata lunga, bogata in realizari profesionale si personale. Voi reveni mereu cu drag la dumneavoastra!”

D. Silvia Lorena
Galati
11.04.2013

Interventia efectuata: Anexectomie Clasica Stanga

“Multumesc din suflet tuturor celor care fac parte din cadrul clinicii Gynecoland. Sunt deosebiti, profesionisti, foarte atenti cu pacientii, pe care ii trateaza cu un respect si o cladura nemaintalnita in spitalele din Romania. Am venit la domnul Doctor Stoian la recomandarea unei colege si la ce am citit pe internet. Am ramas puternic impresionata de modul de tratare si caldura cu care ingrijeste pacientii. Mii de multumiri dl. Dr. Stoian si intregului colectiv. Dumnezeu sa va dea tuturor multa putere de munca ca sa puteti vindeca miile de persoane aflate in suferinta. Multumesc ca existati aici la noi in Romania. Voi recomanda clinica Gynecoland tuturor cunostintelor mele.
Multumesc intregului colectiv pentru efortul depus si atentia deosebita de care am avut parte. Cu toata stima pentru dl. Dr. Stoian Ioan, imperuna cu tot colectivul pe care il coordoneaza. Mii de multumiri”

D. Lilia
Targoviste
11.04.2013

Interventia efectuata: Histerectomie Totala cu Anexectomie Bilaterala

“Multumesc din suflet echipei. Sunt de nota 10. Va multumesc”

G. Laura
Constanta
10,04,2013

Interventia efectuata: Miomectomie laparocospica

“Multumesc intregii echipe de la Gynecoland! Pe langa professionalism, medici si asistente, au dat dovada de multa caldura, intelegere si mai ales empatie. Am venit aici cu multa incredere si pentru acest lucru tin sa-i multumesc  mult domnului dr. Stoian care, alaturi de dna. dr. Vasile, a facut o “treaba” excelenta.  Pot sa spun ca m-am simtit ca in vacant (exceptand, sigur, durerile si disconfortul).
Toata consideratia pentru intreaga echipa de asistenti care a contribuit la crearea unor conditii superioare din toate punctele de vedere si care nu a uitat nicio clipa ca suntem oameni si ca avem diferite nevoi.
Asa ar trebui sa arate cu adevarat o astfel de clinica. Felicitari din tot sufletul!”

S. Mariana
Turnu Magurele – Teleorman
5,04,2013

Interventia efectuata: Histerectomie Totala cu Anexectomie Bilaterala

“Multumesc, pentru tot! Profesionalism, colaborare, devotement, caldura la cote maxime! Felicitari!”

L. Vasilica
2 mai, jud. Constanta
4.04.2013

Interventia efectuata: Ovarectomie laparoscopica

“Pentru modul in care am fost tratata medical si gazduita in clinica Gynecoland nu pot spune decat atat: medicina este arta vindecarii care teoretic, nu are nicio limita cand intalnesti o echipa minunata ca aici. Si cum in viata treci mai usor peste momentele grele cu un zambet, va scriu si definitia ginecologului: este omul care cauta problema unde altii isi cauta fericirea. Cu respect, Luminita.”

V. Luminita,
Buzau,
4,04,2013

Interventia efectuata: Histerectomie Totala cu Anexectomie Bilaterala

“Medici si asistenti lucreaza in echipa realizand servicii minunate. Mii de multumiri!”

T. Constanta Nina
Bucuresti
28.03.2013

Interventia efectuata: Ruptura Veche de Perineu

“Am asteptat cativa ani sa fac aceasta interventie chirurgicala, parca cineva imi soptea la ureche sa astept, ca voi intalni o echipa de medici si personal sanitar minunata. Acest lucru s-a intamplat cand Dumnezeu mi-a dat posibilitatea sa intalnesc acest colectiv minunat de la “Gynecoland”. Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti pentru noi, femeile. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti ocrotiti in permanenta de “Sf. Lucia”.

R. Nela-Neaga
Braila,
27.03.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Serviciile clinicii Gynecoland sunt exceptionale. Ma bucur ca am aplelat la acest centru medical. Multumesc intregului personal pentru grija si profesionalismul de care au dat dovada. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra. Va multumesc!!!”

R. Denisa
Bucuresti

26.03.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara

“Clinica Gynecoland – profesionisti. Cuvintele sunt de multumire, recunoastere, admiratie; am venit cu inima stransa de teama de necunoscut, dar am intalnit “oameni” deosebiti care au stiut sa ma faca sa trec cu usurinta peste momentele grele.
Multumiri din suflet:
Dr. Stoian, Dr. Plesa, Dr. Vasile; asistente: Oana, Monica, Nety, Adi, Alina.
Si nu in ultimul rand mii de multumiri lui Dumnezeu. Cu consideratie”

S. Niculina
Pucioasa, Dambovita
22.03.2013

Interventia efectuata: Colporafie anterioara si posterioara

“Am venit cu teama in suflet si plec cu speranta intr-o stare de sanatate perfecta. Inca de la prima consultatie am comunicat perfect cu dna. dr. Vasile si am hotarat ca aici ma voi trata pentru afectiunile mele, desi eram in evident la un alt cabinet privat de profil. Sunt foarte multumita si recomand tuturor cunostintelor mele care se confrunta cu astfel de problem sa apeleze la serviciile acestei clinici. Mii de multumiri intregului colectiv.”

I Mariana
Afumati, Ilfov
21.03.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala vaginala cu anexectomie bilaterala, RVP (ruptura veche de perineu) cu IUE (incontinenta urinara la efort)

“Multumesc domnului doctor Ioan Stoian si intregii echipe a clinicii Gynecoland . Sunteti minunati si daca ar fi toti medicii ca dvs. nu am mai avea asa probleme de sanatate! Multumesc din suflet si multa sanatate, avem nevoie de dvs.! O sa revin cu drag!”

A. Ioana Loredana
Valcea
21.03.2013

Interventia efectuata: Neosalpingostomie

“Mii de multumiri intregului colectiv al Clinicii Gynecoland pentru grija si atentia pe care mi-au acordat-o si mai ales domnului Dr. Stoian si doamnei Dr. Macota pentru profesionalismul de care au dat dovada. Multumesc din tot sufletul si success in continuare.”

G. Margareta
Ploiesti
15.03.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multumesc mult intregii echipe (asistenti, chirurgi) care au avut grija de mine si care m-au ajutat sa trec mai usor peste probleme. La randul meu le doresc sanatate si putere de munca. Mii de multumiri.”

T. Sandra Mariana
Busteni, Prahova
12.03.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara

“Am intalnit doi oameni de un real profesionalism, standardele lor ar merita nota 100, de la asistenti pana la medici. Ma bucur ca exista si in Romania o clinica in care sa te simti om. Pentru ca sunt un om optimist, am venit cu zambetul pe buze, ei mi l-au mentinut si am reusit sa plec la fel. Ma bucur ca am intalnit asemenea oameni.
Multumesc tuturor – asistentei Oana in mod special, Nety e o draguta, iar cei doi medici Jumuga Cristian, respective Plesa Cristian, sunt un exemplu de profesionalism.
Multumesc din suflet tuturor. Va iubesc!”

B. Cristina
Slatina, Olt
12.03.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara

“Mii de multumiri domnului doctor Stoian si intregii echipe foarte receptive la toate problemele mele.Va doresc tuturor multa sanatate si putere de munca!”

G. Mela
Bucuresti
09.03.2013

Interventia efectuata:  Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“GYNECOLAND = PROFESIONALISM. Multumesc in mod special domnului dr. Stoian Ioan, doamnei doctor Vasile Mirela, domnului doctor Plesa Cristian. De asemenea, toata consideratia pentru echipa de asistente (Oana, Monica, Adi, Alina, Nety) si celelalte persoane pe care nu le-am cunoscut, dar au contribuit la crearea unor conditii cu adevarat civilizate, intr-o clinica in care sa te simti om. Va doresc tuturor multa sanatate si putere de munca!”

I. Ramona-Carmen
Buzau
08.03.2013 

Interventia efectuata: Chistectomie

“Multumesc intregii echipe. Am fost bine tratata si rasfatata. Doamnele asistente sunt foarte zambitoare, iar doamna doctor Mirela Vasile si domnul doctor Stoian Ion sunt oameni deosebiti, cu zambetul pe buze tot timpul, foarte expliciti in tot ceea ce te priveste.”

D. Georgeta Iulia
Mioveni
07.03.2013

Interventia efectuata: Ruptura veche de pernieu (RVP), cu incontinenta urinara de efort (IUE)

“Un colectiv de nota 10+. Multumesc din suflet d-nului dr. Stoian Ion, dnei. Dr. Vasile Mirela si tot restul personalului medical, foarte receptiv la durerile noastre.
Toti sunt cu zambetul pe buze si durerea este uitata cand toata lumea te priveste ca pe un foarte apropiat, ca pe un foarte bun prieten, chiar daca pe unele persoane doar aici le-am cunoscut.  Cu ocazia asta ne-am facut noi prieteni si suntem siguri ca oricand avem o usa deschisa.
Multumesc din suflet.”

G. Maria
Targoviste
07.03.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala vaginala asistata laparoscopic, colposcopie, perineoplastie posterioara.

“Gandindu-ma ca inima imi este slabita si operatia fiind foarte grea, multumesc doamnei doctor Macota pentru ca a reusit sa imi inspire incredere si convingere totala pentru a executa aceasta interventie, respectiv tumora ovarian dreapta benigna, operatie foarte grea.
Toata viata nu o voi uita pe aceasta doctorita cu maini de aur, care m-a ajutat sa-mi salvez viata. Si poate tot cu sprijinul dansei imi voi plimba nepotii prin “Herastrau”.
Dar sa nu uit de minunatia aceea mica si carliontata, Oana, care cu zambetul ei ne ordona sa fim puternice si sa uitam de durere. Mulumim tuturor asistentelor care ne-au alungat durerea si stresul operatiei.
Sa nu uitam azi, 1 Martie, sa va dorim o primavara frumoasa, sanatate si multa fericire.”

S. Elena
Bucuresti
1 martie 2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Multumesc e putin spus. Astazi, 1 Martie, doresc intreg personalului o primavera plina de fericire, sanatate si implinirea tuturor realizarilor.
Aceasta familie numita Gynecoland; numai daca spui “au, ma doare”, nu ai terminat de spus ca seringa de calmant si perfuzia au ajuns la pat. Incurajarile si puterea de convingere dinaintea operatiei sunt pline de caldura si afectiune, cand intri in sala de operatii si te uiti in ochii doctoritei Macota Gabriela, iti da o putere extraordinara. Dar sa nu uitam sa ii multumim asistentei Oana, care ne intampina la analize, cu vocea ei care iti transmite zambetul ei, uitand ca ai facut acea operatie.
Multumesc medicului care m-a operat, anestezistului, asistentelor care cu mare grija ne-au facut intreg tratamentul, cat si femeilor de serviciu care ne aduceau apa rece de baut. Cu drag.”

U. Elena
Slobozia-Ialomita
1.03.2013

Interventia efectuata: Histerectomie

“Multumesc intregului colectiv si in mod special doamnei doctor Gabriela Macota. Toti sunt de nota 10 (zece). Am sa recomand clinica tuturor persoanelor cu probleme.”

C. Elena
Banesti-Ilfov
28.02.2013

Interventia efectuata: Miomectomie

“Un singur cuvant exprima totul “SUPER”

T. Lucretia
Slatina
28.02.2013

Interventia efectuata: Mastectomie radicala dreapta cu limfadenectomie axilara

“Multumesc intregului personal Gynecoland pentru grija si profesionalismul de care au dat dovada. Atat dl. dr. Stoian, cat si dl. dr. Jumuga sunt medici de exceptie pe care i-as recomanda oricui cu caldura. Multumiri din suflet si felicitari.”

D. Mihai Cristian
Bucuresti
27.02.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie

“Un colectiv de nota 10. Ii multumesc d-lui dr. Stoian si intregului colectiv pentru grija si profesionalism. Cu tot respectul.”

O. Adriana-Lavinia
Ploiesti
22.02.2013

Interventia efectuata: Chistectomie

“Serviciile clinicii au fost peste asteptarile mele. Intreg personalul a incercat sa creeze o atmosfera placuta, pentru a-mi pastra moralul, destul de scazut, cauzat de diagnostic.
Echipa de medici a jucat atat rol de consiliere cat si de tratare (chirurgicala), iar doamnele asistente mi-au facut sederea mai usoara.
Trebuie mentionata si doamna psiholog, care m-a facut sa vad lucrurile intr-o lumina optimista si mi-a ridicat tonusul.
Multumiri si felicitari pentru activitatea desfasurata!”

E. Mihaela
Galati
21.02.2013

Interventia efectuata: Mastectomie

“Va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut pentru mine, multumesc domnilor doctori si doamnelor asistente pentru ca au avut rabdare cu mine. Recomand Clinica “Gynecoland” tuturor persoanelor cu afectiuni genitale, este o clinica extraordinara, are toate dotarile, grija deosebita pentru pacienti si, nu in ultimul rand, profesionalismul de care dau dovada.
Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine.”

C. Ioana
Slatina
15.02.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

“Am venit la clinica Gynecoland la recomandarea medicului de familie Adriana Donisan. Din start, am venit plina de speranta, cu sufletul deschis, fiind ferm convinsa de reusita….si am reusit! Dupa trei zile de spitalizare, plec acasa sanatoasa, cu bucurie in suflet ca-mi pot creste copilul sanatoasa.
Echipa medicala este extreme de amabila, toti veseli si zambitori, ceea ce tie, ca pacient, iti da incredere, orice temeri ai avea. D-lui dr. Stoian, mii de multumiri! Toti ceilalti pacienti, vecinii mei de rezerva, au plecat acasa fericiti, cu sulfetul impacat ca au reusit, ca au mai trecut peste o incercare grea a vietii.
Inca o data, multumesc tuturor pentru ca mi-ati oferit sansa de a ma bucura de viata, asa cum ati facut-o si pentru multi, multi alti pacienti. Ma rog bunului Dumnezeu sa aveti parte numai de reusite, de putere de munca ca sa aduceti zilnic o raza de speranta in sufletul celor ce va calca pragul.
Cu mult drag si mii de multumiri.”

B. Corina
Bucuresti
15.02.2013

Interventia efectuata: Miomectomie

“Profesionistii sunt modesti. Asa sunteti voi, modesti si frumosi. Sufletele voastre sunt frumoase.  Sunteti buni. Va multumesc ca existati.
Va doresc succes in activitate, cat si in viata particulara. Dumnezeu sa va dea putere de munca si sanatate pentru ca noi avem nevoie de voi.”

C. Geta
Ploiesti-Prahova
14.02.2013

Interventia efectuata: Salpingectomie, anexectomie stanga

“Am revenit la clinica Gynecoland cu toata increderea deoarece si la prima interventie am avut parte de o echipa cum rar se intalneste la noi in tara. Multumesc intregii echipe de doctori, asistenti, personal, pentru toata increderea acordata.
Va doresc multa sanatate si putere de munca.”

A. Elena-Raluca
Schitu-Golesti, Arges
13.02.2013

Interventia efectuata: Miomectomie

“Multumesc intregii echipe pentru ajutorul si sprijinul acordat. Multumesc in special doamnei doctor Mirela Vasile si echipei cu care a lucrat. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si spor in tot ce faceti pentru pacientii dumneavoastra si mii de multumiri inca o data.”

V. Elena-Nicoleta
Bucuresti
05.02.2013

Interventia efectuata: Tumorectomie san.

“Mii de multumiri dnei. Dr. Gabriela Macota pentru grija si profesionalism, cat si echipei sale din blocul operator, asistentelor medicale care mi-au acordat pe tot parcursul internarii o atentie deosebita. Multa sanatate.”

B. Alina
Bucuresti
01.02.2013

Interventia efectuata: Laparoscopie terapeutica, histeroscopie, biopsie de endometru.

“Gynecoland – o clinica minunata unde lucreaza profesionisti desavarsiti. Va multumesc pentru atentia cu care ati tratat problema mea medicala va sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. Cu consideratie.”

V. Dorina
Targu-Jiu
31.01.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala.

 

 

“Va multumesc foarte mult pentru tot suportul acordat, intregii echipe Gynecoland, pentru intelegerea si grija de care ati dat dovada. In mod special multumesc domnului doctor Stoian pentru ca a avut rabadare sa-mi explice ca unui copil ceea ce se intampla cu mine si mi-a dat increderea de care aveam nevoie pentru interventia care ma astepta. Multumesc inca o data pentru profesionalismul dovedit.”

M. Isabela-Georgiana
Bucuresti
29.01.2013

Interventia efectuata: Tumorectomie, examen histopatologic extemporaneu.

“Mii de multumiri intregii echipe de profesionisti de la Clinica Gynecoland. Am venit cu un diagnostic pe care nu pot sa-l pronunt, dar dl. dr. Cristian Jumuga mi-a demonstrat ca a fost o mare greseala. Este un om deosebit si un profesionist desavarsit. Va multumesc din suflet!”

S. Adriana
Buzau
24.01.2013

Interventia efectuata: Chistectomie ovariana laparoscopica, chiuretaj biopsic.

“Dumnezeu sa dea sanatate si forta de munca la tot personalul care isi desfasoara activitatea in aceasta clinica. Cu multe multumiri.”

J. Viorica
Vedea-Teleorman
22.01.2013

Interventia efectuata: Sectorectomie mamara cu examen histopatologic extemporaneu, chiuretaj biopsic.

“Multumesc din suflet tuturor celor care fac parte din cadrul Clinicii Gynecoland.Sunt deosebiti, profesionisti, fiind alaturi de tine cu zambetul pe buze totdeauna. De asemenea,  ii multumesc in mod deosebit dl. dr. Stoian Ion in care am foarte mare incredere. Cu tot respectul si consideratia.”

C. Elena
Bucuresti
21.01.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala pe cale abdominala.

“Recomand clinica Gynecoland tutror persoanelor cu probleme pentru profesionalism si calitatea personalului.  Multumesc domnului doctor Jumuga pentru tot ce a facut pentru mine, ii doresc multa sanatate. Va multumesc din suflet, M Gabriela.
PS: Va doresc sa aveti o Primavara Frumoasa!”

M. Gabriela
Sibiu, Avrig
17.01.2013

Interventia efectuata: Miomectomie pe cale abdominala.

 

“Doresc sa multumesc tuturor oamenilor cu suflet de om pe care i-am intalnit, sa le urez multa sanatate si putere de munca pt. a redea pe mai departe zambetul pe buze tuturor oamenilor care apeleaza la dansii. Toata echipa de medici si asistente condusa de domnul Dr. STOIAN IOAN sunt oameni deosebiti la care pot apela cu toata increderea.
Va multumesc si va doresc succes in continuare.

N. Mariana
Bucuresti
16.01.2013

Interventia efectuata: Histerectomie totala interanexiala pe cale laparoscopica si vaginala.

SUS