Profita de reducerea de pret a testului OncoVue, de la 1200 USD, la 928 USD!!

 

 

 

Intelegerea riscului de dezvoltare a cancerului mamar
Testul OncoVue - un test genetic la fel de individual pe cat sunteti dumneavoastra
Cum functioneaza?
Cine ar trebui sa faca testul?
Unde puteti face testul?
De unde vine testul?
Cat costa testul?

 


 

Intelegerea riscului de dezvoltare a cancerului mamar

La nivel global, la fiecare 3 minute o femeie este diagnoticata cu cancer de san.  In Romania, peste 7.000 de femei sunt depistate anual cu cancer mamar, in timp ce  4.000 de paciente mor întrucât ajung în stadii avansate ale bolii.
Cancerul la san este perfect curabil, cu o singura conditie: sa fie decoperit si tratat inca din fazele incipiente ale bolii!
Riscul de aparitie a cancerului mamar depinde de anumiti factori precum: factori genetici, istoricul familial de cancer, stilul de viata, istoricul medical personal.
Cunoscandu-va nivelul de risc al aparitiei cancerului la san, conform predispozitiei genetice, dumneavoastra, impreuna cu medicul, puteti intocmi un plan corespunzator de prevenire si detectare timpurie.
Toate femeile prezinta un anumit nivel de risc de aparitie a cancerului mamar!

sus


Testul OncoVue - un test genetic la fel de individual pe cat sunteti dumneavoastra

Aproape 90 % dintre femeile care au cancer mamar NU au un istoric familial relevant.
Actualele teste genetice, precum BRCA1, BRCA2, P53 detecteaza doar mutatiile ereditare ale genelor prezente la circa 10% dintre femeile care au cancer mamar. Asta inseamna ca 90% dintre femeile care au cancer mamar, nu prezinta semne de predispozitie la aceasta boala.
OncoVue este primul test bazat pe un fundament genetic, de evaluare a riscului aparitiei cancerului mamar care incorporeaza atât istoricul medical al pacientei cât si caracterizarea polimorfismului uninucleotidic individual, care permite estimarea riscului de aparitie a cancerului mamar în diferite stadii ale vietii.

OncoVue este relevant pentru toate femeile, indiferent de istoricul familial!
susCum functioneaza?

Testul OncoVue foloseste cea mai noua intelegere a genomului uman in identificare modificarilor genetice specifice, care sunt indicatori puternici pentru riscul de aparitie a cancerului mamar.  Procesul de analiza genetica a acestei informatii este extrem de precis (>99,999%).
Testul este rapid, nedureros si se realizeaza prin colectarea celulelor din saliva dumneavoastra (obtinute prin clatirea gurii cu apa de gura), cu scopul analizarii ADN-ului. La colectarea acestor probe se adauga si completarea chestionarelor cu caracter medical.
Valorile testului OncoVue® sunt calculate pe trei stadii ale vietii – premenopauza, perimenopauza si postmenopauza, analizând rezultatele individuale ale pacientei comparate cu ale altor femei testate si folosind algoritmi care determina riscul de aparitie a bolii la nivel unic individual.
Exista 3 nivele de risc: Standard, Moderat si Ridicat. In functie de nivelul la care va aflati, medicul va recomanda o serie de modalitati de monitorizare a sanatatii mamare. Punctajul dumneavoastra este o evaluare bazata pe actuala cunoastere a genelor care contribuie la nivelul duneavoastra unic de risc.

sus


Cine ar trebui sa faca testul?

Nu exista femei cu factor de risc zero, ceea ce inseamna ca orice femeie prezinta riscul de dezvoltare al cancerului mamar. Testul OncoVue este un test relevant pentru toate femeile, insa celor cu varste peste 30 de ani li se recomanda in mod deosebit, deoarece riscul de dezvoltare al cancerului la san este mai mare.
sus


Unde puteti face testul?

In Bucuresti si zona Muntenia, testul poate fi efectuat numai in cadrul Centrului Medical Gynecoland, care a stabilit o relatie de colaborare cu firma Oncogenetix (www.oncogenetix.ro), unicul distribuitor al testului OncoVue din Romania.
sus


De unde vine testul?

Intergenetics  Incorporated, cu sediul in Oklahoma, SUA, este un inovator in domeniul medicinei genetice. In urma cercetarilor s-au descoperit CombiSNP, combinatii de gene personale si tehnologia de evaluare a AND-ului, dand nastere primului test genetic predictiv pentru cancer mamar care poate fi efectuat de catre toate femeile.
Cercetatorii InterGenetics au descoperit un algoritm complex bazat pe combinatii genetice multiple care au legatura cu cancerul mamar sau alte tipuri de cancer în urma a milioane de combinatii de gene. Aceasta descoperire inovatoare este o metoda exacta de a prezice riscul de dezvoltare a cancerului mamar si a altor tipuri de cancer si se poate folosi si în procesele altor tipuri de boli si în medicina preventiva.
sus

 

Cat costa testul?

Testul OncoVue® costa 1.200 USD 928 USD. Plata se va efectua în doua transe, respectiv prima transa de 100 USD atunci când ati semnat Contractul de Prestari Servicii si au fost recoltate probele biologice (saliva). Aceasta suma se va achita în echivalent RON la cursul zilei stabilit de BNR, clinicii Gynecoland.
A doua transa se va achiat conform Contractului de Prestari Servicii într-un termen de maxim 3 zile lucratoare, Companiei Progressive Medical Enterprises, dealer-ul unic autorizat de catre Compania InterGenetics® pentru a distribui Testul OncoVue® în Romania.

SUS